Menu
Cosul tau

Seminte de flori ,, nu ma uita '' 0,25 grame, Agrosem

Floarea de ,,Nu ma uita" sau  Myosotis alpestris este o planta bienala, cu ramificatii bogate, inaltimea 15-35 cm, cu flori mici albastre. Infloreste incepand cu luna aprilie pana in iunie.

Ingrijire

Florile de Nu ma uita se inmultesc foarte usor prin seminte, acestea fiind semanate la inceputul lunii iulie. Se poate insamanta direct in gradina sau in  substrat de turba  , ghivece  sau tavite de cultivare  pentru producerea de rasad. Plantele obtinute se replanteaza in gradina incepand cu luna septembrie la distanta de 20 cm intre randuri si 10 cm intre plante. Prefera locurile mai umbrite din gradina, dar se descurca relativ bine si in soare. Are nevoie de pamant bogat de gradina, bine drenat, care sa fie mentinut in permanenta umed. Frumusetea florilor  fac sa fie preferate in decorarea rondurilor si a bordurilor

Sfat SemPlus

Florile de Nu ma uita pot fi cultivate in gradina de-a lungul intregului an. Un avantaj este faptul ca suporta bine si temperaturi foarte scazute, dar si perioadele caniculare din timpul verii, dar numai daca este udata cu  apa  abundent si plantata in zone cu semiumbra. Pemtru a avea o inflorire abundenta se poate administra un ingrasamant pentru plante cu flori.

 

Cantitateade seminte - 0,25 grame.

 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Specificatii tehnice
Inaltimea plantei15-35 cm
Insamantatiulie - august
Caracteristici generale
Cantitate0.25 grame
Hobby / ProfesionaleProduse hobby
Observatiiplanta bienala
Plantareseptembrie - octombrie

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha