Menu
Cosul tau

Biocide

Biocidele sunt solutii dezinfectante care sunt folosite impreuna cu pesticidele sau separat pentru indepartarea daunatorilor sau bolilor din culturile de legume. La SemPlus veti regasi o gama variata de produse biocide, dar si insecticide, ori alte game de pesticide.

Producător: Unichem Model: uni_52416
Effect Ultimum Insecticid - concentrat Insecticid pentru interior si exterior de uz profesional contra insectelor taratoate si insectelor zburatoare, cum ar fii gandaci, plosnitelor si muste de casa. Depozitare: Produsele neutilizate si ambalajele goale se elimina in conformitate cu regle..
38,00Lei
Producător: Solarex Model: agrprd_0009
Insecticid sistemic si de contact Contine: 240 g/l imidacloprid 32 g/l deltamethrin 1 g/l tetramethrin Midos Energy Forte este un insecticid cu dubla actiune, sistemica si de contact (de soc) si remanenta indelungata, sub forma de concentrat emulsionabil, de culoare alba. Substantele ..
7,00Lei
Producător: Basf Model: ntagr_0114
FENDONA 15 SC este un insecticid ce combate insectele zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare. Contine: 15 g/l alfa-cipermetrin Racemat (S)-α-ciano-3 fenoxibenzil –(1R)-cis-3- (2,2-diclorovinil)-2,2- dimetilciclopropan carboxilat si (R)-α-ciano-3 fenoxibenzil..
8,00Lei
Producător: Bayer Crop Science Model: ntagr_0042
  K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub o forma speciala de granule dispersabile in apa, ce favorizeaza o reman..
40,00Lei
Insecticid K-Othrine SC 25 , 5 ml
Lipsa Stoc
Producător: Bayer Crop Science Model: ntagr_0011
Insecticidul K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera ..
7,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)