Menu
Cosul tau

Fungicid Maccani, 1 Kg

Fungicid Maccani, 1 Kg
Printeaza fisa de produs

Descriere

Descrierea produsului

Informatii despre fungicid Maccani:

Mod de prezentare 1 kilogram
Compozitie/Substanta activa Ditianon, Piraclostrobin
Concentratie substanta activa 12 g/kg, 40 g/kg
Producator BASF
Combate activitatea Fainare, rapan
Plante tratate Mar
Formulare WG – granule dispersabile in apa
Tipuri Aplicare Pulverizare

Caracteristici: Maccani este un fungicid sistemic translaminar si protectant a carui substante active au o actiune eficienta asupra rapanului si fainarii la mar.

Mod de actiune: Maccani este un fungicid pe baza de piraclostrobin, din familia strobilurinelor, cu efect uni-site si care are ca mod de actiune inhibarea respiratiei mitocondriale. Aceasta duce la reducerea energiei necesare in procesele esentiale din celulele agentului patogen. Ditianon a doua substanta activa face parte din grupa chinonelor, cu efect multi-site, cu actiune de contact si preventiva, inhiband germinatia sporilor. Maccani este astfel un produs sistemic translaminar si protectant. Piraclostrobin se misca local in cuticula protejand fructele in curs de dezvoltare de ciclurile urmatoare de infectie cu rapan. Parteneriatul celor doua substante active si modurile de actiune diferite, permit realizarea unei strategii robuste anti- rezistenta. Se vor aplica tratamente preventive.

Mod de utilizare: La pomii fructiferi se aplica tratamentul preventiv incepand cu fenofaza de buton roz pana la  inceputul coacerii fructelor.  Intervalul dintre stropiri este de 7-12 zile. In cazul perioadelor cu presiune de infectie mare, intervalul intre tratamente nu depaseasca 9 zile. Se pot aplica maxim 4 tratamente.

Compatibilitate: Maccani este in general miscibil cu insecticide si fungicide, precum si cu ingrasaminte foliare, dar amestecul trebuie verificat in prealabil. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Cultura Agentul patogen Doza
Mar Fainare, Rapan 0.15% (2.25 kg/ha)

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha