Menu
Cosul tau

Hrana uscata caini

Producător: Quicker Model: qui_AHE14-20
DESCRIERE Quicker Active Adult High Energy este o hrana echilibrata nutritional, destinata cainilor extrem de activi, care le furnizeaza acestora suficienta energie pentru orice tip de activitate. Acest tip de hrana contine carne de peste, untura de peste si hidrolizat din peste, fiind in acelasi..
130,00Lei 120,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_EKA22-10
DESCRIERE Quicker Kani este o hrana complet echilibrata nutritional, ormulata in asa fel incat sa ofere cainelui nutritia necesara, adaptata cerintelor acestuia. Quicker Kani a fost creata pe baza experientei in domeniu si a celor mai noi descoperiri stiintifice. Contine materii prime de inalta c..
50,00Lei 40,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_EKA22-20
DESCRIERE Quicker Kani este o hrana complet echilibrata nutritional, ormulata in asa fel incat sa ofere cainelui nutritia necesara, adaptata cerintelor acestuia. Quicker Kani a fost creata pe baza experientei in domeniu si a celor mai noi descoperiri stiintifice. Contine materii prime de inalta c..
80,00Lei 70,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_EFJ23-10
DESCRIERE Quicker Kani Fish Joy este o hrana pentru caini bogata in proteine din peste si reprezinta o alegere buna si economica pentru caini, indiferent de varsta. Aceasta hrana deshidratata contine de asemenea untura de peste, bogata in vitamine si acizi grasi omega-3, pentru blana lucioasa si ..
60,00Lei 50,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_EKP24-10
DESCRIERE Quicker Kani Puppy este o hrana complet echilibrata nutritional, destinata cateilor, si formulata in asa fel incat sa le ofere acestora nutritia necesara. Este adaptata tuturor stagiilor de dezvoltare si cerintelor speciale ale acestora. Quicker Kani Puppy contine vitamine, minerale, ac..
55,00Lei 50,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_PAB18-1
DESCRIERE Adult Big este o hrana de inalta calitate pentru caini, cu un nivel inferior de energie destinat pentru rasele mari si cainii mai putin activi care sunt predispusi la imbolnaviri. Continutul echilibrat de acizi grasi (omega 3) si uleiurile care se dovedesc a avea efect antiinflamator..
14,00Lei 11,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_LE44-1
DESCRIERE Quicker Premium Adult low energy (LE) este o hrana echilibrata nutritional si cu un aport redus de calorii creata special pentru cainii supraponderali. Formula de hrana nu contine substante care sa aiba pigmenti naturali rosu si galben, deoarece acestia duc la decolorarea firului de bla..
15,00Lei 14,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_PAMM40-1
DESCRIERE Quicker Premium Adult Mini Midi - hrana de inalta calitate formulata special pentru rase de talie mica si medie. Toate nevoile nutritionale sunt acoperite prin respectarea regulamentelor European and American Association, asociatia producatorilor de hrana pentru animale de companie. Qui..
18,00Lei 15,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_PPB19-1
DESCRIERE Hrana uscata pentru caini Puppy Big Premium ofera un regim alimentar complet echilibrat nutritional pentru pui de caine de talie mare. Respecta toate cerintele nutritionale specificate de reglementarile relevante ale asociatiilor europene si americane. Premium Puppy Big contine ulei ..
14,00Lei 11,00Lei
Producător: Quicker Model: qui_PPMM17-1
DESCRIERE Quicker Premium Puppy Mini Midi este o hrana de inalta calitate pentru catei, formulata special pentru nevoile lor nutritionale. Quicker Premium Puppy Mini Midi are un continut ridicat de proteine, fapt ce ajuta la o dezvoltare corespunzatoare. Quicker Premium Puppy Mini Midi este o hra..
15,00Lei 14,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)