Menu
Cosul tau

Produse Ecologice

In acesta categorie veti regasi numai produse ecologice, certificate, pentru cei ce se ocupa de culturi ecologice sau pentru cei care, pur si simplu, vor sa produca intr-un mod sanatos, ata pentru ei, cat si pentru natura.

Producător: Oro Agri Model: ntrv_0021
CARACTERISTICI WETCIT este un adjuvant complex care are rol de agent de umectare, dispersie și penetrare; Diferite studii independente au dovedit că eficacitatea insecticidelor, acaricidelor și fungicidelor folosite în mod obișnuit poate fi optimizată prin utilizarea WETCIT ; Conține un ames..
210,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0001
  CARACTERISTICI Produs fertilizant cu bor, cu efect fungicid, bactericid, insecticid repelent, nematocid și stimulator de fructificare pe bază de extract concentrat de usturoi și bor; Repelent sistemic împotriva insectelor, rozătoarelor și păsărilor; Conține antioxidanți și a..
245,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0025
CARACTERISTICI Produs organic cu efect fungicid care previne și combate boli provocate de ciuperci în pomicultură și la alte culturi horticole; Extract de origine naturală din Mimosa; Alternativă naturală pentru controlul bolilor: sclerotinia, făinare, rapăn, putregai cenușiu, mană, fuzarioz..
130,00Lei
Producător: Oro Agri Model: ntrv_0023
CARACTERISTICI Inductor de apărare ce îmbunătăţește sănătatea plantelor și calitatea producției; Este o soluţie apoasă de chitosan, un polimer extras din cochiliile crustaceelor marine; Aplicat preventiv, protejează plantele împotriva majorităţii bolilor generate de ciuperci ca: Antracnoză, Cocco..
170,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0024
CARACTERISTICI Fortifiant pentru plante și inductor de apărare; Este o soluţie apoasă pe bază de cupru complexat cu acid gluconic, care induce rezistenţă naturală plantei; Produsul a fost creat pentru a acţiona simultan în mai multe zone din plantă, ca fortifiant al plantelor, precum și în s..
125,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0022
CARACTERISTICI Biostimulator natural care diminuează efectele stresului de origine abiotică; Bionutrient cu alge și soluţie de magneziu complexată. AVANTAJE SI BENEFICII Conţine fitohormoni naturali din extract de alge marine (Ascophyllum nodosum), care stimulează producerea de către plante..
105,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0016
CARACTERISTICI Activator de creștere, anti-stres, cicatrizant. ..
120,00Lei 100,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)