Menu
Cosul tau

Rasaduri de legume - Dovlecel Opal, 1 fir, Tudor Tudorache

Rasaduri de legume - Dovlecel Opal, 1 fir, Tudor Tudorache
Contact producator

Rasadurile de dovlecei Opal de la Clause sunt produse in gospodaria proprie intr-un mod natural, in sera pe care o detin, in comuna Daia, judetul Giurgiu, folosint turba de calitate si seminte certificate. Rasadurile se produc pe comanda ferma sau cand sunt gata daca ne raman in plus. Putem asigura livrarea in Bucuresti sau imprejurimi, iar pentru cei interesati avem si legume si fructe proaspete ce pot fi ridicate direct din propria noastra gospodarie. 

Nota SemPlus

Daca aceste rasaduri ti se pare potrivite pentru tine, poti cumpara seminte pe care sa le cultivi singur sau sa le inmanezi producatorului pentru a-ti pregati rasaduri.

Poti, de asemeni, sa-ti alegi orice seminte de pe website, si sa-i propui producatorului sa-ti produca rasad! Gama de seminte o poti vedea aici: Seminte de legume

Poti cumpara cu incredere rasaduri, legume, fructe proaspete sau flori din Piata SemPlus. Producatorii de rasaduri, legume, flori si fructe din Piata SemPlus sunt producatori cu care noi realizam un parteneriat. Producatorii folosesc imputuri agricole de la noi, pentru a-ti asigura legume sau fructe proaspete, variate. In functie de distanta ta de domiciliu fata de orice producator din Piata SemPlus sau de varietatea de legume, fructe sau flori , pretul pe care il agreezi, poti alege orice producator! 

 

Producatorul declara ca realizeaza intreaga productie in gospodaria proprie, iar modalitatea de vanzare se realizeaza respectand legile si normele legale in vigoare

 

Piata SemPlus
JudetGiurgiu
Produse in Piatarasaduri dovlecei

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.