Menu
Cosul tau

Ratimor, blocuri de parafina pentru soareci si sobolani, 250 grame

Ratimor, blocuri de parafina pentru soareci si sobolani, 250 grame
Printeaza fisa de produs

Descriere

Produsul nu trebuie niciodata plasat la intamplare. Soareci infestare puternica– pana la 40g momeala in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite la fiecare 2m. infestare usoara – pana la 40g momeala in statii de intoxicare sau puncte momeala acoperite la fiecare 5m. Sobolani infestare puternica– pana la 250g momeala in statii de intoxicare la fiecare 5m. infestare usoara – pana la 200g momeala in statii de intoxicare la fiecare 10m.

Efect: Bromadiolona previne formarea de protrombina in sange si aceasta determina hemoragie si moartea rozatorului. Produsul este eficient imediat dupa inghitire. indepartate. Spalati pielea cu apa si sapun. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si aratatii ambalajul sau eticheta. Antidot: Vitamina K1 (sub supraveghere medicala).  

Contine:250 g (fiecare momeala cantareste 5 g)     RO/2014/0072/MRA/ UK-2012-0656

Data de fabricatie, data expirarii si numarul de lot sunt tiparite pe ambalaj.Data de productie si numarul de lot: imprimata pe ambalaj  Producator: Unichem doo, Sinja Gorica 2, Vrhnika


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha