Menu
Cosul tau

Repelent impotriva cartitelor, homevo, 50 grame

Repelent impotriva cartitelor, homevo, 50 grame
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Homevo
  • Cod produs: hmv_0001
9,00Lei
10 sau mai multe → 8,40Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Conţine: ulei de castor 20%, bentonită 80%

Conţinutul unui plic - 50 g - este suficient pentru 2 - 3 galerii

Bentonita este o argilă cu granule foarte fine care are un conţinut ridicat de minerale (magneziu, calciu, oxizi de fier). Datorită acestora, este ideală pentru fertilizarea rapidă a solului. Deasemenea, datorită granulaţiei sale, ajută la aerarea solului, ameliorarea PH-ului (datorită calciului), dar şi a structurii solului. Produsul este natural şi nu afectează sănătatea oamenilor sau a animalelor. Datorită impregnării acestuia cu ulei de castor, acest amendament pentru sol devine repelent pentru cârtiţe.

Instrucţiuni de folosire: În cazul în care aveţi probleme cu cârtiţele, goliţi conţinutul unui plic în galeriile săpate de către cartiţe. Turnaţi 2 - 3 litri de apă, după care astupaţi galeria cu pământ. Granulele impregnate cu ulei de castor vor pătrunde adânc pe galerii, iar mirosul degajat de acestea va face cârtiţele să părăsească acel perimetru. Produsul nu omoară şi nu răneşte cârtiţele. El are doar un efect de îndepărtare. Preventiv, sau în cazul unor suprafeţe mai mari, se poate împrăştia pe sol imediat după ce a fost udată suprafaţa, sau după

ploaie. Se folosesc 5 kilograme de produs la 1000 metri pătraţi

Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolrepelenti

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.