Menu
Cosul tau

RoseGuard Eco-Purifier, Input ecologic pentru combaterea puricilor trandafirilor, 100 grame

RoseGuard Eco-Purifier este un input ecologic conform Reg. (CE) 848/2018.

 

RoseGuard Eco-Purifier este soluția ecologică de top pentru combaterea infestațiilor cu purici pe trandafiri. Această formulă avansată oferă o protecție eficientă împotriva puricilor, asigurând în același timp un mediu sigur și ecologic pentru plantele tale. Cu o compoziție inteligentă și o acțiune precisă, acest produs este alegerea perfectă pentru pasionații de grădinărit care doresc să își protejeze trandafirii într-un mod sustenabil.

 

Compoziție și mod de acțiune:

  • 8% Acid Boric: Acidul boric acționează ca un insecticid ecologic, pătrunzând în sistemul respirator al puricilor și interferând cu metabolismul lor. De asemenea, acidul boric deshidratează insectele, ducând la uscarea și moartea acestora.
  • Bacillus Licheniformis (1 x 10^5 ufc/g): Acesta este un microorganism prietenos mediului înconjurător, care secretă enzime cu proprietăți insecticide. Bacillus Licheniformis atacă sistemul digestiv al puricilor, compromițând procesele lor vitale.
  • Bacillus Polymyxa (1 x 10^5 ufc/g): Bacillus Polymyxa secretă substanțe care perturbă sistemul nervos al puricilor, ducând la paralizie și stoparea hrănirii. De asemenea, inhibă dezvoltarea acestora.
  • Bacillus Pumilus (1 x 10^5 ufc/g): Acest microorganism eliberează substanțe chimice ce deterioarează cuticula puricilor, permitând pierderea fluidelor vitale și dehidratarea lor.
  • Bacillus Subtilis (1 x 10^5 ufc/g): Bacillus Subtilis secretă enzime care descompun cuticula puricilor, ducând la expunerea țesuturilor interne și la moartea acestora.

 

Mod de administrare:

  • 100g în 100L de apă / 100 metri pătrați.

 

Beneficii produs:

  • Eficient și ecologic: Formula îmbină eficacitatea acțiunii împotriva puricilor cu caracterul ecologic, protejând mediul înconjurător.
  • Siguranță pentru plante: Produsul nu afectează negativ plantele sau solul, asigurându-le o creștere sănătoasă.
  • Protecție durabilă: Acțiunea sinergică a componentelor asigură o protecție îndelungată împotriva puricilor.
  • Grija pentru trandafiri: Produsul se concentrează pe protejarea trandafirilor, fără a afecta alți organisme utile din grădină.

 

RoseGuard Eco-Purifier - Pentru Trandafiri înfloriți și un Mediu în Armonie cu Natură!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.