Menu
Cosul tau

Seminte de rosii timpurii determinate Buzau 22 - 0,5 grame

Seminte de rosii timpurii determinate Buzau 22 - 0,5 grame
Seminte de rosii timpurii determinate Buzau 22 - 0,5 grame
  • Stoc: STOC DEPOZIT: disponibil imediat
  • Cod produs: agim_0089
Vizualizari: 4221
2,49Lei
10 sau mai multe → 2,50Lei
Printeaza fisa de produs

Descriere

Soi semitardiv,viguros cu crestere determinata,cultivat in camp. Fructul de forma sferic usor turtit,are greutatea 180-200g  de culoare rosie uniforma. Se cultiva in toate zonele favorabile culturii tomatelor. Soi productiv


SFATURI PENTRU MICII GRADINARI!


ERBICIDAREA


Pentru combaterea buruienilor din culturile de tomate, aflate in faza de dezvoltare a frunzelor si lastarilor laterali, in special cele monocotiledonate si unele cotiledonate se recomanda a fi folosit  erbicidul STOMP AQUA, in dozele prevazute in intructiunile de folosire a produsului ce vin odata cu acesta. 


TRATAMENTE IMPOTRIVA BOLILOR

In faza de dezvoltare a frunzelor si lastarilor laterali, dar si la aparitia inflorescentei, este recomandat a fi folosit, la nevoie, impotriva manei (phytophtora infestans) dar si a patarii cenusii (cladosporium fulvum),  alternariozei (alternaria solani) si septoriozei (septoria lycopersici), OLYRAM DF sau ACROBAT MZ 69, iar ca si erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene se recomanda aplicarea erbicidului STRATOS ULTRA.

In faza de dezvoltare a fructelor, pentru combaterea bolilor se recomanda aplicarea fungicidului CABRIO TOP, pentru combaterea manei (phytophtora infestans), patarii cenusii (cladosporium fulvum), alternariozei (alternaria solani), septoriozei (septoria lycopersici), fainarii (leveilulla taurica) si putregaiului cenusiu (botrytis cinerea).


TRATAMENTE IMPOTRIVA INSECTELOR


Vom folosi, de asemenea un insecticid, in cazul in care avem un atac al omidei fructelor (helicoverpa armigera) sau moliei miniere (tuta absoluta), respectiv SIGNUM sau ALVERDE.

In cele din urma, la coacerea fructelor, nu este recomandat sa aplicam niciun insecticid sau fungicid.

 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Specificatii

Specificatii tehnice
Culoarerosii
Formarotunda
Greutate fruct0-250 grame
Tip cresteredeterminata - pitica
Generalitati
Hobby / ProfesionaleProduse hobby
Vegetatie100-120 zile

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha