Menu
Cosul tau

Seminte de rosii lungi semitimpurii nedeterminate piramide, 0,5 grame, Agrosem Impex

Soi semitardiv cu crestere nedeterminata. Fructele sunt de forma conica, alungite,cu varful ascutit, mari, greutatea de 160-180 grame. Soi apreciat pentru gustul si aroma fructelor. Se recomanda pentru culturi in camp.

Cantitate de seminte per plic: 0,5 grame.

Ingrijire

Pentru infiintarea culturi de rosii lungi piramide solul trebuie sa fie afanat ,maruntit si sa se administreze ingrasaminte organice pe sol ca planta sa aiba asigurate in sol elementele nutritive pentru crestere si dezvoltare a tulpinii cat si a fructelor. Infiintarea culturi de Rosii lungi piramide se face prin semanat direct in camp sau prin rasad la o distanta de 70 cm intre randuri, iar pe rand la o distanta de 30 - 40 cm. Fructele de rosii lungi piramide se pot consuma in stare proaspata sau conservate.

Sfat SemPlus

La aceasta cultura este necesar sistem de sustinere pentru ca plantele au o crestere nedeterminata ,daca nu se instaleaza sistemul de sustinere al plantelor si acestea ajung pe sol vom avea pierderi din cauza ca fructele se vor strica in contact cu solul.

 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Specificatii tehnice
Culoarerosii
Formaalungita
Greutate fruct0-250 grame
Insamantatmartie
Tip cresterenedeterminata - inalta
Caracteristici generale
Hobby / ProfesionaleProduse hobby
Recoltareiulie-septembrie
Vegetatie80-100 zile

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha