Menu
Cosul tau

Seminte de dovlecel grey zucchini, 3 grame

Dovlecelul Grey Zucchini este un soi timpuriu, perioada de vegetatie de 45 zile. Tulpina dovlecelului Grey Zucchini este o tufa erecta, compacta, cu ramiificatii scurte. Fructele de 12-14 cm, au forma de para alungita sunt de culoare verde deschis, iar miezul este de culoare alba. Se recolteaza esalonat. Soi productiv.

Ingrijire

Cultura de dovlecel este nepretentioasa, are nevoie de multa apa pentru a dezvolta fructe mari si de calitate. Daca este necesar adaugati un ingrasamant organic  inainte de semanat pentru fertilizarea  solului, afanati terenul foarte bine si semanati semintele, de regula 2-3 in fiecare cuib. Dupa rasarire, udati abundent. Acest tip de dovlecel de tip zucchini dezvolta fructe lucioase, cu un aspect comercial deosebit, nu are nevoie de sustinere fiind foarte cautat datorita faptului ca nu dezvolta un vrej mare. 

Sfat SemPlus

Pentru a avea o cultura bogata folositi un ingrasamant  echilibrat, de tip NPK. De asemeni, udati  abundent, dovlecei  au nevoie de multa apa si folositi plase de umbrire  pentru protejarea culturii!


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Caracteristici generale
Hobby / ProfesionaleProduse hobby

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha