Menu
Cosul tau

Seminte de lucerna Gea, 1 Kg

Seminte de lucerna Gea, 1 Kg
-12 % Lipsa Stoc
Seminte de lucerna Gea, 1 Kg
  • Disponibilitate: ATENTIE: Acest produs nu mai este disponibil in oferta noastra!
  • Cod produs: flr_692-1
29,99Lei
26,50Lei
10 sau mai multe → 25,30Lei

Seminte capsulate tratate cu micoriza si bacteria rizobium care fixeaza azotul.

Soi renumit prin buna rezistenta la seceta si ger. De aceea se adapteaza in diferite regiuni de cultivare si poate fi semant in toata tara. Gea este destinat cosirii dese, creste foarte repede. Soiul produce furaj de inalta calitate cu o proportie foarte buna intre frunze si tulpini si continut ridicat de proteine digerabule, se recomanda atat pentru cosire in scopul obtinerii de fan, cat si pentru deshidratare. Are un sistem foarte solid de radacini. Prin acest lucru se explica rezistenta foarte mare la seceta pe timpul verii. Este foarte rezistenta la temperaturi scazute, are un start rapid al cresterii dupa perioada de iarna. Are o rezistenta foarte buna la boli.

Lucerna se seamana in timpul primaverii intre 20 martie si 15 aprilie.In cazul in care se asigura irigarea, insamantarea se poate face pe intreaga perioada vegetativa.Spre sfarsitul verii pana la inceputul toamnei(octombrie) plantele trebuie sa fie rasarite.Obligatoriu se trece deasupra cu tavalug.

Specificatii tehnice
Adancime1.5-2 cm
Insamantatmartie-aprilie irigare-martie-septembrie
Norma de insamantatmecanizat-2.5-3 kg/1000 metri nemecanizat-4-4.5 kg/1000 metri
Tipuri de productie
Caracteristici generale
Cantitate1 Kg
Continut
Hobby / ProfesionaleProduse hobby
Plantaremartie-septembrie
Recoltare
Vegetatie

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.