Menu
Cosul tau

Snur multicolor din polipropilena, diametru 3 mm, lungime 25 m

Snur multicolor din polipropilena, diametru 3 mm, lungime 25 m
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043


Diametru.Grosimea este unul din cele mai importante caracteristici tehnice care reprezinta un anumit snur sau franghie. Diametrul snurului si franghiei este egal cu diametrul cercului circumscris sectiuni produsului masurata sub o sarcina de tractiune si dupa o metoda stabilita.

Forta de rupere. Este o valoare realizata in conditii de laborator, exprimata in kilogram forta (kgf) si indica sarcina maxima pe care o poate suporta snurul/franghia in timpul incercarii de rupere la tractiune. Atentie: aceasta este forta la care snurul/franghia deja se rupe, in conditii de incercare statica. Daca snurul/franghia se va incerca printr-o incercare dinamica (se va incarca brusc cu o anumita greutate) aceasta se va rupe la valori mai mici.

Intrebuintari

Transport - Daca transportati bunuri de portbagaj sau trailer, neaparat trebuie sa fixati aceste produse. In unele cazuuri este suficient sa legati cu un snur care este la indemana dar sunt ocazii cand veti avea nevoie de un produs mai performant pentru a proteja bunurile in timpul transportului.

Gradinarit - Pentru masurarea si marcarea parcelelor sau a randurilor, pentru legarea plantelor, pentru a trage o galeata de apa din rau sau o fantana pentru stropire, snururile sau franghiile vor fi de mare ajutor.

Camping - Aceste produse va ajuta in petrecerea timpului de recreatie in siguranta. Vor fi utile in multe situatii ca fixarea cortului, la practicarea sporturilor pe apa sau la legarea unor bunuri de rucsac.

Yachting - Chiar daca nu aveti un yacht de optsprezece metri, e suficient sa detineti o barca sau o salipa ca sa aveti nevoie de cativa metri de coarda pentru ancorare, legare la chei. 

Constructii - Miciun santier de constructii nu este complet fara snururi sau franghii. Ganditi-va, de exemplu, cat de important este snurul de ghidaj la ridicarea zidurilor sau frnghia pentru ridicarea materialelor.

Lifting - Franghiile sunt utilizate de mii de ani pentru ridicarea greutatilor. Se pot folosi cu usurinta pentru ridicarea greutatilor cu ajutorul sistemelor cu scripeti. 

Agricultura - In fiecare ferma, gospodarie, trebuie sa fie disponibil intotdeauna un ghem de sfoara. Snururile va simplifica munca de zi cu zi. Produsele sunt recomandata pentru legarea plantelor, balotare, fixarea bunurilor in timpul transportului, etc.

Industrie - Snururile si franghiile sunt folosite in multe domenii ale industriei. Majoritatea produselor au fost concepute astfel incat sa satisfaca cerinte specifice din diferite domenii industriale.

Demaror - Masinile de lucru cum sunt motoferastraiele, masinile de tuns iarba, motocoase, motostivuitoare, generatoare de curent, motoare pentru barci, va sunt de mare ajutor la pornirea acestor masini.

Animale - La dresaj sau alte activitati ale animalelor de lucru este necesara folosirea leselor.

Plase - Pentru sporturi cu mingea in general sunt necesare plase sau filee. Iar pentru protejarea spectatorilor sunt utilizate in foarte multe cazuri plase de protectie. Pentru realizarea acestor plase se utilizeaza o cantitate insemnata de snur.


Sfat SemPlus


Asigurati-va asupra faptului ca diametrul snurului  sau franghiei  folosite de Dvs este corespunzatoare lucrului pe care doriti sa-l efectuati. Nu folositi o franghie mai subtire pentru a economisi, atunci cand aveti nevoie de un produs mai gros sau mai rezistent.

Uscati franghia inainte de depozitare. Pentru depozitare este ideala o camera rece si uscata, fara curenti de aer. Depozitati franghia ferita de razele soarelui.

Protejati franghia fata de agentii chimici, in special de acizi, alcooli, vopsele, uleiuri si de alti agenti chimici neidentificati. Firele sintetice sunt rezistente la agenti chimici, dar reduc calitatea si aspectul franghiilor. Pastrati franghia curate. Nu trageti franghia pe pamant sau in alte locuri unde mantaua poate fi deteriorate. Praful si pietricelele pot patrunde in interiorul franghiei si cauzeaza deterioararea fibrelor.

Schimbati cu regularitate capetele franghiei daca aceasta este folosita intr-un sistem de scripeti. Acest lucru asigura o viata mai lunga a franghiilor. Verificati si taiati partea obosita a franghiei. In cazul in care cea mai mare parte a franghiei este deteriorate aceasta trebue inlocuita.

Evitati formarea carceilor, care pot deteriora permananet si slabi forta franghiei. Daca franghia Dvs prezinta carcei, rasuciti in sens opus pana cand franghia se indreapta.

Evitati tensiunea subita, socul poate atenua forta franghiei.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.
Etichete: capsuni