Menu
Cosul tau

Solutie bio impotriva paduchilor de gaina, homevo, 50 grame

Cel mai nou produs BIO la nivel mondial !!! Cu o eficienţă foarte bună. Foarte uşor de utilizat. Se prezintă sub formă de pulbere.
Poate fi aplicat direct pe corpul găinilor sau în coteţe.

Conţine: Diatomaceous Earth

Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţii.

Diatomaceous Earth acţionează asupra chitinei păduchilor de găină, spintecând-o şi provocând deshidratarea şi, în final, moartea păduchilor într-un interval de maxim 72 de ore. Diatom Pest Păduchi de Găină este un produs natural, obţinut din microorganisme unicelulare (fitoplancton), ceea ce face ca utilizarea lui să fie foarte sigură pentru păsări.

Insectele nu dezvoltă rezistenţă la acest produs, spre deosebire de celelalte produse insecticide.

Precauţii: A se evita contactul cu ochii. A se clăti cu foarte multă apă dacă acest lucru s-a întâmplat. A se feri de umiditate.

Instrucţiuni de folosire: Se varsă din conţinutul plicului în palmă şi se aplică pe corpul găinilor, insistându-se în zonele aflate sub aripi. Produsul poate fi utilizat şi în zonele preferate ale găinilor în care acestea se scaldă în praf, in cuibare,  prin aplicarea directă în
acele zone. De asemenea, poate fi folosit şi în coteţele păsărilor prin împrăştierea produsului pe pardoseală, după ce aceasta a fost curăţată în prealabil. Diatom Pest Păduchi de Găină se va aplica de minim 3 ori cu o pauză de circa 7 zile între aplicări. Este un produs usor de folosit si foarte sigur.  Continutul unui plic de 50 grame este suficient pentru 10-12 gaini, prin aplicare directa pe corpul acestora.

Termen de valabilitate: NELIMITAT, păstrat în ambalaj original şi ferit de umiditate

Numar bucati per cutie - 80

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.