Menu
Cosul tau

Solutie pentru a combate ploşniţa culturilor 50 grame, Homevo

Solutie pentru a combate ploşniţa culturilor 50 grame, Homevo

Este un produs unic care acţionează atât mecanic(prin sfâşierea exoscheletului) dar şi fizic datorită proprietăţilor de a desica,în acest fel,la contactul cu pulberea insecta moare dezhidratată în maxim 3 zile. Acest 

produs combate toate stadiile (ou, nimfă, adult).

 

MOD DE UTILIZARE: 

Conţinutul unui plic se amestecă în maxim 2 litri de apă şi se agită foarte bine pentru a se forma o suspensie,apoi se aplică prin stropire astfel încât să acopere toata suprafaţa plantelor. După evaporarea apei pe suprafaţa plantelor va rămâne un strat fin şi uniform de pulbere care va proteja cultura.

 

RECOMANDĂRI: 

La apariţia dăunătorului aplicaţi produsul de minim 3 ori consecutiv la interval de 3-5 zile între stropiri. Reglaţi duzele pompei astfel încâtsă nufie pe stropire fină pentru a preveniiînfundarea acestora. Seva păstră produsul ferit de umiditate.

 

PRECAUŢII: 

Evitaţi contactul cu ochii a pulberei. în caz de accident, clătiţicu multă apă.

 

NU ESTE UN PRODUS BIOCID SAU FITOSANITAR

Conţine:  Pulbere de diatomee

Ambalaj: 50G

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.