Menu
Cosul tau

Stimulator de crestere cu bor Viormon Plus, 100 ml

Ce este Viormon-Plus?
Viormon-Plus este un intensificator de creștere al plantei.

Este vorba de o combinație de hormoni și vitamine
Se utilizează pentru dezvoltarea florilor, frunzelor, ramurilor și fructelor
Conține factori de creștere și legare
Este util în toate fazele de dezvoltare a plantei

Formulare: soluție apoasă
Vă sfătuim să utilizați Viormon-Plus cu doze minime de acid giberelic (GA3) cu extract de alge marine (Help100).
Viormon-Plus ajută mișcarea hormonilor (gibereline, auxine, citokinine) în interiorul organismului vegetal în condiții dificile.

Cum acționează Vitamina B3 (acid nicotinic)?
Vitamina B este produsă natural de plantă și ajută metabolismul și producerea de energie. Ajută o corectă funcționare a altor 50 de enzime. Dar în situații de stres și condiții anormale, se poate produce o dezordine în producerea vitaminei B3. Simptomele tulburării nu sunt evidente, dar întreruperea producției de energie normală în fazele critice pot provoca pierderi ireversibile. Folosirea vitaminei B3 asigură furnizarea neîntreruptă a energiei pentru dezvoltarea și creșterea plantei.

Rolul Borului
Borul este necesar pentru mișcarea zaharurilor în interiorul plantei și la crearea de noi celule în meristeme. Mai mult, acționează în fecundarea și în dezvoltarea seminței.

Cum acționează Vitamina B1 (tiamina)?
Tiamina este o substanță produsă natural în frunzele plantei și deplasată spre rădăcină. Participă la dezvoltarea și creșterea rădăcinii. În afară de rolul său în dezvoltarea rădăcinii, are rolul de a colabora în același timp cu hormonii, în general și mai ales cu hormonii rădăcinii. Vitamina B1 poate ajuta în anumite perioade din viața plantei, regenerarea radicală în caz de carențe, datorate stresului de salinitate și stresului cauzat de agenți patogeni ca Pythium, de carențe ale substanțelor nutritive și în caz de toxicite, dar numai când frunzele plantei nu sunt în stare să producă cantitățile suficiente în acest scop.

Efecte pe termen lung
Factori imprevizibili în perioade critice ale producției, ca de exemplu pe timpul înfloritului, pot cauza dezechilibre și stres pentru plantă având un mare impact asupra producției.
Folosirea vitaminei B este considerată ca o măsură de siguranță, pentru că este greu să stabilești dacă o plantă poate produce o cantitate suficientă (de vitamina B1) de a o trimite către aparatul radicular și în final să ajute la dezvoltarea naturală a plantelor.

De ce va trebui să utilizăm Viormon-Plus care conține substanțe deja produse în mod natural de plante?
Se știe că cea mai mare parte a substanțelor conținute în Viormon-Plus sunt substanțe ce pot fi produse de plantă, acesta este de fapt secretul succesului. Aceasta nu este o combinație întâmplătoare. Sunstanțele care compun Viormon-Plus au fost foarte atent alese. Toate elementele și proporția lor sunt în măsură să susțină planta în momente critice. Acestea suportă creșterea, înflorirea, legarea și în final, se obțin recolte de fructe de înaltă calitate și standarde ridicate ale pieței.

Nu este ușor să garantezi condiții normale pentru producții, dar suntem în măsură de a elimina posibila carență de astfel de substanțe critice.

Compatibilități
Este compatibil cu toate și cele mai multe pesticide, dar mai puțin cu cele cuprice.

Culturi: doze și modul de aplicare

» Arbori fructiferi (piersic, cais, măr, mandarin, lămâi): 30-50 ml/100 l apă. Aplicare foliară începând cu pornirea în vegetație 5-6 tratamente/an
> Piersic - cais: începutul înfloririi, în plin înflorit și în toate fazele de dezvoltare a fructelor, fructe formate: 3-4 stropiri până la sârșitul recoltei
> Cireșe: la 20% din înflorire, la fructificare, la schimbarea culorii
» Vie: 40-50 ml/100 l apă - începutul înfloririi și alte 3-4 ori după înflorire
» Sfeclă: 40-50 ml/100 l apă - 2-3 stropiri fine în plină dezvoltare a rădăcinii
» Ceapă: 40-50 ml/100 l apă - 3-4 aplicări începând cu 30 zile de la plantare
» Telină: 30-50 ml/100 l apă - 3-4 aplicări când planta are 2 frunze adevărate și 15 zile după.
» Tomate seră: 40-50 ml/100 l apă - se aplică la începutul înfloririi și alte 3-4 succesive
» Tomate industrializare: 7-8 zile după semănat, începutul înfloririi; 15 zile după.
» Horticol: tomate, vinete, ardei, ceapă, castraveți, pepeni verzi și galbeni, dovlecei - 40-50 ml/100 l apă la începutul înfloririi și 3-4 stropiri succesive
» Dovleac: 10 zile după transplantare, la începutul înfloririi și 2-3 stropiri la 15 zile
» Cartof: 40-50 ml/100 l apă - efectuați doar o stropire la începutul înfloririi și alta la sfârșit și 3-4 după formarea tuberculilor
» Răsadnițe: 40-50 ml/100 l apă - 1-2 aplicări după transplantare

Nota: la praz trebuie spălate (udate) toate plantele.

Cum se prepară soluția: vărsați prima jumătate de apă necesară, adăugați produsul și completați toată apa, amestecînd.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha