Menu
Cosul tau

Substrat special pentru rasaduri, START, 20 litri

Sol special de inalta calitate rezultat din combinarea de turba total naturala, potrivit pentru plantare si transplantare in crestere de rasaduri. Componentele speciale din sol permit dezvoltarea rapida a sistemului radicular. Amestec special de turba neagra aleasa si alba, in textura fina a solului, creaza raportul perfect pentru aer-apa in zona de radacini, ideala pentru o dezvoltare excelenta a sistemului radicular si elimina problemele de putrezire la radacina. Valoarea ideala PH si cota de nutrienti din solul BIO Plantella Start ofera rasadurilor toate substantele nutritive necesare pentru cresterea si dezvoltarea corespunzatoare a radacinilor.

Aplicare:

La plantare, transplantare si pregatirea butasilor, substratul adecvat este esential, el poate oferi o planta tanara, cu conditii de crestere ideale. Puneti semintele in recipientul cu turba, umplut cu substratul BIO Plantella Start. Udati putin dupa aceea, prin pulverizare cu apa. Pentru germinare rapida nu lasati niciodata substratul sa se usuce complet. 

Fertilizare:

In timpul perioadei de germinare NU este necesara fertilizarea datorita substantelor nutritive adaugate. Dupa ce au facut radacina plantele trebuie sa fie fertilizate, alegeti ingrasamantul organic Bio Nutrienti pentru Gradina Ecologica.

Eficacitate testata:

Produsele noastre sunt rezultatul anilor de cunoastere, cercetare si inovare tehnologica dovedita. Eficacitatea lor a fost testata si validata in laboratoarele stiintifice.

Compozitie:

Turba neagra - 50%; Turba alba humanic - 50% Ingrasamant organik - 4 Kg/metru cub; Azot - 1300-1800 mg per kg; Pentaoxid de fosfor - 150-250 mg per kg; Oxid de potasiu - 200-300 mg per kg

Valoarea PH - 6,2 - 6,8

Transport si ambalare

Cantitatea de saci per palet - 120 bucati

Asiguram transport paletizat de la un palet in sus, contra cost.

 

 

 

 


*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha