Menu
Cosul tau

Tomato Guard, Input ecologic pentru biocontrolul lepidopterelor (fluturi și molii, inclusiv Tuta Absoluta), 150 grame

Tomato Guard este un input ecologic conform Reg. (CE) 848/2018.

 

Tomato Guard - Dezinfectant Avansat pentru Protecția Împotriva Transmiterii Ouălor și Larvelor de diptere și lepidoptere (larve, fluturi, molii – tuta absoluta).

 

Apără-ți culturile de tomate cu soluția de dezinfectare inovatoare Tomato Guard

 

Tomato Guard reprezintă un avans revoluționar în protejarea culturilor de tomate împotriva transmiterii ouălor și larvelor dăunătoare între campanii agricole. Acest dezinfectant special dezvoltat pentru legumicultură, cu o formulă concentrată și eficientă, se aplică pe sol și pe folie, asigurând o barieră puternică împotriva infestării cu dăunători.

 

Caracteristici și avantaje:

 1. Protecție avansată împotriva dăunătorilor: Tomato Guard a fost creat pentru a bloca ciclul de viață al dăunătorilor, prevenind transmiterea ouălor și larvelor dăunătoare în zonele de cultură. Astfel, se reduce semnificativ riscul de infestare.
 2. Eficiență și economie: Doza concentrată de 150 grame în 10L de apă este proiectată pentru a acoperi eficient o suprafață de 100 metri pătrați de sol sau folie, oferind o soluție economică și ușor de administrat.
 3. Metodă de aplicare simplă: Cu ajutorul atomizorului, aplicarea Tomato Guard devine simplă și rapidă. Produsul se poate aplica uniform pe sol și pe folie, asigurând protecție integrală.
 4. Compatibilitate cu practicile culturii de tomate: Tomato Guard este perfect adaptat pentru legumicultura, în special pentru cultivarea de tomate. Acesta respectă nevoile specifice ale culturilor și ale solului.
 5. Siguranță și mediu sănătos: Formula dezinfectantului Tomato Guard este concepută să fie sigură pentru plante, sol și mediul înconjurător, asigurând un echilibru natural și durabil în ecosistem.

 

Mod de utilizare:

 1. Diluați 150 grame de Tomato Guard în 10L de apă.
 2. Amestecați bine soluția pentru a asigura omogenitatea.
 3. Utilizați atomizorul pentru a aplica soluția pe sol sau pe folie, în zona de 100 metri pătrați.
 4. Asigurați că produsul se distribuie uniform pentru o acoperire completă.

 

Componente active:

 1. Bacillus Licheniformis (1 x 10^7 ufc/g): Acest microorganism benefic acționează ca un agent puternic împotriva dipterelor și lepidopterelor prin producerea de substanțe antimicrobiene și enzime care le inhibă dezvoltarea.
 2. Bacillus Pumilus (1 x 10^7 ufc/g): Prin producerea de enzime chitinază, Bacillus Pumilus dezorganizează structura chitinoasă a dăunătorilor, inhibându-le creșterea și reproducerea.
 3. Bacillus Subtilis (1 x 10^7 ufc/g): Bacillus Subtilis luptă împotriva dăunătorilor prin secreția de substanțe cu proprietăți antifungice și antibacteriene, care perturbă ciclul de viață al acestora.
 4. P. Fluorescens (1 x 10^6 ufc/g): Acest microorganism benefic secretă siderofori, care privează dăunătorii de fierul esențial pentru dezvoltare, inhibându-le proliferarea.
 5. Ascophyllum Nodosum (1%): Extractul de alge marine Ascophyllum Nodosum furnizează substanțe bioactive care întăresc imunitatea plantelor și reduc atractivitatea acestora pentru dăunători.

 

Doze recomandate:

 150g în 10L de apă / 100 metri pătrați de sol sau folie

 

Utilizare și recomandări:

 1. Amestecați Tomato Guard cu apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
 2. Aplicați pe culturile afectate sau în zona de interes.
 3. Urmați recomandările de dozare pentru a obține rezultate optime.
 4. Monitorizați plantele și adaptați aplicațiile în funcție de evoluție.

 

Tomato Guard redefinește protecția dăunătorilor în agricultură prin utilizarea eficientă a microorganismelor benefice și a substanțelor naturale. Alegeți Tomato Guard pentru o abordare ecologică și durabilă în gestionarea dipterelor și lepidopterelor, protejându-vă recoltele și asigurând o viitor sănătos pentru culturile dvs.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.