Reseteaza filtrele
Pret
Producatori
Disponibilitate
Grosime
Latime
Kg/mp
Latime(m)

Folie pentru solar

Folie pentru solar

Pentru multe culturi serele standard acoperite cu folie de polietilena sunt solutia cea mai economica. Acestea se construiesc rapid si usor si cu preturi extrem de rezonabile! Ele sunt produse in diferite marimi.

FUNCTII SUPLIMENTARE SI SIMBOLURI:

1. Stabilizare UV - datorita ei folia este rezistenta la razele solare si lungeste perioada de folosire a sa mai mult in timp.

2. Antipraf (anti-dust) - structura multistratificata si polimerii adaugati special reduc colectarea prafului pe partea exterioara. Aceasta asigura accesul bun al luminii si usoara curatare.

3. EVA (acetat de vinil) - confera o elasticitate si o transparenta mai mare a peliculei.

4. Difuzia – disperseaza in mod egal lumina solara prin acest mod se asigura o incalzire optima in toate zonele.

5. Anti picurare (AD) – impiedica formarea picaturilor din condens, care impiedica intrarea luminii si creaza conditii de aparitie a bolilor.

6. Antivirus (AV) - blocheaza o parte din spectrul luminos necesar gandacilor sa vada, asa devin mai putin activi iar numarul lor scade si cu ei si bolile care le transmit.

7. Rezistenta la sulf (SR) - stabilizatori speciali intaresc stabilitatea foliei pentru sere la decontaminate cu sulf care devine o practica comuna , avand in vedere daunele enorme pe care insectele daunatoare si de bolile , cum ar fi fainarii si alte rugini le pot face.

8. Efect termic (IR) - reduce pierderea de caldura in solar in timpul niptii retinand radiatia infrarosie acumulata in timpul zilei. Ajuta la intretinerea unei temperaturi mai constante in timpul zilei si al noptii , ofera un risc mai mic de inghetare in timpul noptii.

 

Vezi oferta completa mai jos!

Produse pe pagina:
Sortare dupa:
  Daios Plastics ofera o gama larga de folii de sera specializate care urmaresc protejarea c..
17,00Lei
Folie Pe Economica/L[m}:6.2; Tip UV Verde; G[Mm]: 0.15 Pretul 9 lei/ kg *Caracteristicile prod..
9,00Lei
Folie RR pentru constructii, lungime/ 6.2 metri, grosime 0,1 mm, 1 Kg -20%
Descriere: Grosimea foliei: 0.1 mm. Densitatea este de 0.92g/cmc. Greutatea specifica a foliei c..
10,00Lei 8,00Lei
Loading...
Loading...