Menu
Cosul tau

Agril pentru protectia plantelor

Agrilul reprezinat un material de protectie a culturilor de legume, netesut, sub protectia caruia, gama de seminte de legume se dezolta foarte bine. Este realizat din polipropilena, iar daca este folosit corect, alaturi de ingrasaminte  si sisteme de irigat, poate face diferenta in sporul de legume. Agrilul protejeaza impotriva vremii nefavorabile, reduce pierderea umiditatii din sol, daca folosim sisteme de irigare eficiente, permite aerului, apei si tipurilor de ingrasaminte  aplicate sa ajunga la culturi. De asemeni, reduce folosirea de insecticide  si fungicide  , de asemeni fiind usor, nu inhiba dezvoltarea plantelor. La SemPlus vei regasi, de asemena o paleta larga de unelte agricole, destinate atat micilor gradinari, cat si fermierilor profesionisti. La SemPlus va oferim folie microporoasa la preturi foarte bune, iar ca si varietati veti regasi agril de 19 grame, agril de 23 de grame si chiar agril de 30 grame. Este din ce in ce mai cautat gama de agil gros, sau cum mai este cunoscut folie de acoperire groasa. Pe blog veti regasi informatii foarte utile referitoare la momentul cand se aplica agrilul pe plante.

Folie microporoasa antiinghet tip agril, cu aditivi UV, 23 g/m2, latime 6,4 metri, lungime 100 metri, Trace Plastics Folie microporoasa antiinghet tip agril, cu aditivi UV, 23 g/m2, latime 6,4 metri, lungime 100 metri, Trace Plastics
+ CADOU
Producator: Trace Plastics Cod produs: grngrdn_0005
Agrilul este un material de protectie netesut, realizat din polipropilena, special conceput pentru protectia culturilor - protejeaza impotriva vremii nefavorabile (inghet, zapada, grindina, vant puternic) - permite cultivarea mai devreme (mai multe cicluri de plantare/an) - reduce pierderea umidi..
650,00Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)