Menu
Cosul tau

Seminte TOP profesionale

 

In aceasta categorie ne-am gandit sa reunim tot ceea ce este mai bun in piata pentru fermierii profesionisti. De la ardei kapia, tomate,vinete,castraveti, conopida, aici veti regasi numai ceea ce este cel mai bun. An de an, daca vom considera si daca veti considera, vomn inlocui unele produse cu ceea ce este cel mai bun in anul anterior. Astfel, pentru fermieri, aici va fi referinta la semintele profesionale de top.

 

Brand: Enza Zaden Model: 3016_250
Soi hibrid de ridichi potrivit pentru cultivare atat pentru productie fara incalzire sub sticla sau tunel cat si pentru cultivare in aer liber in timpul primaverii, verii, toamnei. Formeaza radacini mari si rotunjite, de culoare in totalitate rosii, au miezul fin si consistent. Rezistent la crapare ..
127,00Lei
Seminte de ardei gogosar Bihar F1, 100 seminte
Lipsa Stoc
Brand: ZKI Model: blndcnslt_0014
Ardeiul gogosar Bihar F1, are o crestere nedeterminata fiind un hibrid foarte productiv, radacini foarte puternice, robust si cu un frunzis bogat de la ZKI. Prima ramificatie este aproape de sol astfel centrul de greutate este mult coborat, asigurand astfel o buna rezistenta la cadere. Dat..
24,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0025
ardei gras lung conic cu lungime de 14,4-16,6 cm, destinat sera-solar-camp, cu 3 lobi, 150 gr medie, verde deschis la recoltare  *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunder..
25,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0047
Un hibrid de ardei gras pentru cultura in sere si solarii. Fructul formeaza 4 lobi, are culoare verde, initial, ca la maturitate sa devina portocaliu. Greutatea medie a fructelor este de 190 grame. Este foarte rezistent la TMV. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sun..
7,90Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0024
ardei gras foarte timpuriu, destinat culturii solarcamp, conic cu 3 lobi, galben deschis la maturitate, 160 gr, raport L x l de 16 x 6,5 cm si pulpa de 6,5 - 7,8 mm *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar..
44,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0046
Un hibrid de ardei gras pentru cultura in sere si solarii. Fructul formeaza 4 lobi, are culoare verde, initial, ca la maturitate sa devina rosu. Greutatea medie a fructelor este de 220 grame. Este foarte rezistent la TMV. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt prel..
7,90Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0026
hibrid foarte timpuriu, destinat culturii in solar camp, fructe de 120 gr. Verde galben la maturitate si usor picant. Productivitate mare 17- 20 fructe / planta *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Sem..
25,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0028
ardei gras tip blocky, destinat culturi in sera si solar, culoare verde deschis la recoltare, iar la maturitate portocaliu, greutate 200-220 gr, raport L x l 10 x 8,5 cm *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori..
25,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0045
Un hibrid de ardei gras recomandat pentru cultura in sere si solarii. Planta formeaza fructe suculente in 4 lobi. Culoarea fructelor este verde deschis, ca la maturitate sa devina galben-portocaliu. Greutatea medie a fructelor este  de 220. Raportul intre lungime si latime este de 10:8,5 c..
7,90Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0023
ardei gras tip "potop", mediu timpuriu, conic, culoare galben deschis, rosu la maturitate, greutatea 125 gr, raport L x l 12 x 6 cm, pulpa de 4- 6 mm  *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus ..
37,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0044
Ardei iute cu o perioada de vegetatie foarte scurta, extrem de iute, potrivit pentru cultura, atat in camp deschis, cat si in sere si solarii. Culoarea fructelor este, initial, verde, iar la maturitate, rosu-stralucitor. Este potrivit a fi conservat in orice etapa de maturitate fiziologica. *Ca..
6,75Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0048
Hibrid de ardei kapia, potrivit atat pentru cultura in camp deschis, cat si in sere si solarii. Formeaza fructe, tricamerale, greutatea medie a fructelor este de 110 grame. La maturitatea tehnica este verde, iar la maturitatea botanica este rosu. Potrivit pentru consum in stare proaspata, dar si pen..
7,90Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0027
planta viguroasa, mediu timpuriu, cultivat in serasolar-camp. Este ardei de tip kapia cu 2-3 lobi, uniform, greutate medie de 160 gr , verde deschis, rezistent la virusi *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori..
25,00Lei 23,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0049
Hibrid de ardei kapia, potrivit atat pentru cultura in camp deschis, cat si in sere si solarii. Formeaza fructe, tricamerale, greutatea medie a fructelor este de 110 grame. La maturitatea tehnica este verde, iar la maturitatea botanica este rosu. Potrivit pentru consum in stare proaspata, dar si pen..
7,90Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0060
Hibrid foarte timpuriu si productiv pentru cultivare in sere, dar si in camp deschis. Formeaza fructe lungi, triunghiulare, de culoare galben-verde la maturitatea tehnica si rosii la maturitatea botanica. Greutatea medie a fructelor este de 110 grame, plantele sunt inalte, 90-100 cm si necesita supo..
7,90Lei
Brand: Seminis Model: seminis_kaptur_500
Soi hibrid timpuriu de ardei cu fructe mari de tip kapia. Fructele au 2-3 lobi, greutate medie de 120-140 grame, iar in caz de irigare intensiva ajung la 150 grame. Pe timpul coacerii isi schimba culoarea de la verde la o culoare rosie atractiva. Tipic pentru acest ardei este continutul mare de subs..
101,00Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0030
Apolena F1 este un hibrid de broccoli cu o vegetatie de 75-85 zile de la transplantare, foarte potrivit pentru depozitare pe termen scurt, dar si consum in stare proaspata. Formeaza rozete cu dimensiuni medii si are o greutate de aproximativ 1 Kg.  *Caracteristicile produselor prezentate p..
6,75Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0043
Hibrid de castraveti destinat culturi in camp deschis, avand fructe de culoare verde inchis, cu o lungime de aproximativ 25-28 cm. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea ..
7,15Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0040
hibrid patenocarpic timpuriu, cu spini, de culoare inchisa. Nu este amar genetic, are raportul L x l de 3,6 : 1 *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudin..
8,50Lei
Brand: Moravo Seed Model: smplnt_0021
hibrid patenocarpic timpuriu, cu spini, de culoare inchisa. Nu este amar genetic, are raportul L x l de 3,6 : 1 *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudin..
54,00Lei
Afişare 1 - 20 din 62 (4 pagini)