Menu
Cosul tau

Raticide

Raticidele sau otrava pentru sobolani, cum mai este cunoscut acest produs este o modalitate eficienta de a scapa de musafirii nepoftiti ce se inmultesc cu o viteza uluitoare. Otrava de sobolani eficienta este mai greu de gasit, intrucat sobolanii sunt fiinte extrem de inteligente, iar produsele nou aparute trebuie sa indeplineasca atat cerintele legale, dar sa si sa fie eficiente in combaterea daunatorilor. La SemPlus veti regasi permanent o gama larga de raticide, dar si insecticide si pesticide destinate agriculturii.

Brand: Bros Model: brs_087
Rodenticid popular si eficient, potrivit pentru utilizare in interior si in jurul cladirilor. Contine un agent mumifiant si un aditiv, care previne ingerarea accidentala de catre oameni si animalele de casa. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la ..
7,50Lei
Brand: Bros Model: brs_048
Rodenticid popular si eficient, potrivit pentru utilizare in interior si in jurul cladirilor. Contine un agent mumifiant si un aditiv, care previne ingerarea accidentala de catre oameni si animalele de casa. Gata de utilizare( nu desfaceti plicul). Rozatoarele vor musca din plic cu usurinta si vo..
12,00Lei
Brand: Agrosem Impex Model: agim_0299_100
Substanta activa: Brodifacoum - 0,005 g%, anticoagulant de sinteza pe suport de pasta ambalat in plicuri de 10 g. Se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor in locuinte, grajduri si cladiri agricole, gradini, depozite de deseuri, cazarmi, magazii, containere, vagoane.. Mod de uti..
5,00Lei
Roban pasta - momeala raticida, 100 grame
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: agim_0300_100
Indicatii: se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor in locuinte, grajduri si cladiri agricole, gradini,depozite de deseuri, cazarmi, magazii, vagoane,containere,etc Mod de utilizare: Se plaseaza momeala in galeriile active si locurile frecventate de soareci si sobolani.Amplasarea ..
5,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)