Menu
Cosul tau

Melci si limacsi

Gama variata de repelenti si capcane impotriva melcilor, limacsilor, melcii fara cochilie. Capcanele si repelentii prind si neutralizeaza melcii din gradinile Dvs de legume, flori, plante aromatice, etc. Eficiente si usor de folosit!

Brand: Bros Model: brs_455
Lichid pentru capcana pentru melci si limacsi, care prinde toate speciile de melci si limacsi pentru a controla prezenta acestora. Substanta folosita atrage si captureaza in mod eficient melcii si limacsi.O capcana protejeaza o zona de pana la 20m2 pe durata intregului sezon.Locuri de utilizare:grad..
7,99Lei
Brand: Unichem Model: uni_51436
Bio Plantella gel impotriva tuturor tipurilor de melci Protejeaza plantele de gradina impotriva tuturor tipurilor de melci. Nu este daunator pentru copii si animale domestice . Gel organic, non-toxic. Asigura o bariera mecanica de pana la 50 metri. BIOPLANTELLA GEL IMPOTRIVA MELCILOR &..
17,01Lei
Granule combatere melci, homevo, 50 grame
Produs nou
Brand: Homevo Model: hmv_0004
Produs pentru combaterea melcilor pe bază de metaldehidă 5%, cu efect imediat. Este foarte uşor de utilizat. Produsul poate fifolosit şi în agricultura bio, fiind avizat în acest sens...
9,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)