Menu
Cosul tau

Blog SemPlus RSS Feed

18 ian. Cea mai importanta etapa la inceput de sezon, semanatul semintelor de legume!
0 3004
Pentru a pregăti semințele de legume pentru a fi semănate, urmează acesti pași: Cumpără semințe de calitate de la o sursă de încredere. Asigură-te că ..
13 ian. Tu stii ce inseamna MMB la porumb?
0 3024
MMB, sau "moisture content at which mechanical damage occurs" este un termen utilizat în industria porumbului  pentru a descrie punctul la care porumb..
13 ian. Metode de germinare a semintelor de legume
0 3237
Germinarea în vată de cocos sau turbă este o metodă alternativă, care implică plantarea semințelor  într-un mediu ușor și aerat, cum ar fi vată de coc..
13 ian. Cartitele, avantaje si dezavantaje in gradina noastra!
0 6103
Cartitele pot fi benefici sau daunatori in gradina de legume, in functie de context. Pe de o parte, cartitele sunt pradatori naturali ai melcilor si a..
13 ian. Cum ne afecteaza melcii gradina de legume
0 2805
Melcii pot provoca pagube semnificative in culturile de legume,  mai ales prin mestecarea frunzelor si a tulpinilor tineri. Acest lucru poate duce la ..
08 ian. Vita de vie – cultivare, soiuri din Romania, tratamente si taiere!
0 2584
În România, există mai multe soiuri de viță de vie  care se potrivesc bine cu clima și condițiile din țară. Unii dintre soiurile cele mai răspândite ș..
08 ian. 10 beneficii in cultivarea legumelor in propria ta gradina!
0 2021
Să-ți cultivi legumele în propria ta grădină poate avea mai multe beneficii. Îți asiguri hrană sănătoasă și proaspătă: Legumele din grădină sunt mai p..
05 ian. Metode eficiente si naturale de indepartare a daunatorilor din culturile de legume
0 2281
Florile  care alungă dăunătorii  din solar sunt utilizate adesea în grădinărit pentru a proteja plantele de insecte nocive sau pentru a atrage insecte..
05 ian. Tomate gigant, roze, prunisoare sau alte varietati!
0 1103
Exista o multime de soiuri de tomate,  fiecare cu caracteristici diferite in ceea ce priveste aspectul, gustul, consistenta si utilizarea. Aici sunt c..
05 ian. Tu stii de ce sunt importante microorganismele pentru gradina ta?
0 2015
Microorganismele sunt organisme foarte mici, cum ar fi bacteriile, ciupercile si algele, care se gasesc in mod natural in sol. Sunt importante pentru ..
04 ian. Importanta unei sere profesionale de legume intr-o gospodarie individuala
0 1531
Există mai multe motive pentru care ar putea fi important să cumpărați o seră  de legume:Creșterea producției: O seră poate ajuta la creșterea producț..
04 ian. Utilizarea responsabila a pesticidelor in cultura de tomate
0 1142
Pesticidele sunt substanțe chimice folosite pentru a ucide dăunătorii și pentru a proteja plantele în cultură. În cultura de tomate, pesticidele   p..
Afişare 1 - 12 din 137 (12 pagini)