Menu
Cosul tau

Usturoi de samanta

Usturoiul pentru samanta reprezinta o categorie aparte. Cultura usturoiului din samanta, practic, reprezinta cultivarea cateilor de usturoi. La noi veti regasi varietati de usturoi romanesc, usturoi ungaria, dar si usturoi specific pentru cultura de usturoi verde. Soiuri de usturoi ce se pot comercializa in Romania sunt putine, astfel usturoiul elefant, nu apare omologat ca si soi. Usturoiul poate fi, usturoi de toamna si usturoi de primavara. La noi veti putea gasi seminte profesionale (catei) de usturoi de samanta.Usturoi de samanta Makoi - 250 grame
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: agim_279_250
Usturoi de samanta Makoi Bulbul are 8-12 catei, exceptional 15-17, este de marime medie spre mare, alb. Pulpa este de culoare alb-galbuie, cu o aroma puternica si putin iute. Greutate: 250 g *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie ..
10,99Lei
Usturoi de samanta Makoi, 1 Kg
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: agim_279_1
Usturoi de samanta Makoi Bulbul are 8-12 catei, exceptional 15-17, este de marime medie spre mare, alb. Pulpa este de culoare alb-galbuie, cu o aroma puternica si putin iute. Greutate: 1 Kg *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispoziti..
48,00Lei 40,00Lei
Usturoi de samanta Makoi, 10 Kg
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: agim_279_10
Usturoi de samanta Makoi Bulbul are 8-12 catei, exceptional 15-17, este de marime medie spre mare, alb. Pulpa este de culoare alb-galbuie, cu o aroma puternica si putin iute. Greutate: 10 Kg *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie ..
480,00Lei 400,00Lei
Usturoi de samanta Mataidor - 250 grame
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: agim_791
Soi semitimpuriu romanesc. Perioada de semanat: toamna-primavara. Soi foarte bun pentru pastrare. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor inf..
10,99Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)