Menu
Cosul tau

Viespi si furnici

Gama variata de capcane si granule pentru starpirea cuiburilor de furnici si a viespilor din preajma locuintelor

Capcanele prind si neutralizeaza cuiburile de furnici si viespi care cauzeaza pagube si disconfort. Eficiente si usor de folosit!

Producător: Bros Model: brs_385
Banda lipicioasa pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Banda dublu-adeziva, atasata in jurul copacului, devine o bariera mecanica pentru daunatori. Se utlizeaza, de regula din luna februarie pana in luna noiembrie! Lungime - 5 metri..
20,39Lei
Producător: Bros Model: brs_386
Capcana gata de folosit, cu otrava pentru controlul furnicilor in spatiile interioare si imediata vecinatate a acestora. Furnicile atrase de momeala, iau otrava din capcana si o transporta in cuib, eliminand intreaga colonie, inclusiv regina. Capcana protejeaza totodata copiii si animalele de compan..
17,00Lei
Producător: Bros Model: brs_008
Otrava pentru furnici sub forma de granule. Contine o momeala foarte eficienta. Eficienta de la prima utilizare. Granule pentru controlul furnicilor in spatii interioare si in imediata lor vecinatate: terase, alei, platforme, case de vacanta, etc. Instructiuni de utilizare -  Turnati cca. 10..
9,99Lei
Producător: Bros Model: brs_111
Produs pentru eliminarea furnicilor din spatiile interioare si din zonele incunjuratoare: terase, alei, pavilioane, etc. Pentru utlizare sub forma de pulbere sau ca solutie in apa. Mod universal de utilizare a produsului astfel: Pulbere pentru pulverizare -  Turnati cca. 10g pe musuroi sa..
13,19Lei
Producător: Bros Model: brs_085
Produs pentru eliminarea furnicilor din spatiile interioare si din zonele incunjuratoare: terase, alei, pavilioane, etc. Pentru utlizare sub forma de pulbere sau ca solutie in apa. Mod universal de utilizare a produsului astfel: Pulbere pentru pulverizare -  Turnati cca. 10g pe musuroi sa..
27,59Lei
Producător: Bros Model: brs_032
Spray impotriva furnicilor si gandacilor - efect imediat, protectie de lunga durata impotriva tuturor speciilor de furnici. Instructiuni de utilizare:Inchideti usile si ferestrele. Agitati bine inainte de utilizare. Tineti la 30 cm distanta si pulverizati pe suprafetele unde se aduna insecte ( pl..
10,79Lei
Producător: Bros Model: brs_450
Spray cu microcapsule pentru omorarea furnicilor si a altor insecte taratoare din case, de pe terasa, de pe alei, etc.Forma inovatoare a produsului - microcapsule - permite o eliberare gradata a ingredientului activ. Produsul functioneaza dupa 3-4 ore si ramane eficient pentru 14 zile.In momentul in..
18,59Lei
Producător: Bros Model: brs_384
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele din ghivecele ornamentale. Culoarea galbena a placilor atrage insectele in mod eficient. Cantitatea din pachet - 10 bucati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau pu..
14,00Lei
Producător: Bros Model: brs_388
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plante. Culoarea galbena aplacilor atrage insectele care se lipesc in capcana, fiiind imobilizate si fara posibilitatea de a se inmulti. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau ..
27,59Lei
Producător: Bros Model: brs_945
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
3,50Lei
Producător: Bros Model: brs_088
CAPCANA PENTRU VIESPI SI MUSTE CU REZERVA LICHIDA Capcana pentru monitorizarea prezentei viespilor si mustelor in gradini si in apropierea caselor. Capcana cu rezerva lichida contine un set de arome naturale care atrag in mod eficient insectele pentru o perioada de 4 saptamani. Forma speciala a c..
29,39Lei
Producător: Bros Model: brs_337
Aerosol pentru omorarea viespilor si gargaunilor si pentru indepartarea cuiburilor - din gradini, terase si balcoane. Datorita designului special al supapei, pulverizarea se poate face de la o distanta  de 5 metri, ceea ce reprezinta o distanta de siguranta. Instructiuni de utilizare: Agitat..
22,79Lei
Producător: Bros Model: brs_402
Tratament BROS pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi,  si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intemperii, flexibil si transparent, care impiedica patrunderea agentilor infectiosi. Mod de utilizare..
15,59Lei
Producător: Unichem Model: uni_51831
EFFECT FARACID IMPOTRIVA FURNICILOR FARAON Substanta de contact eficienta pentru combaterea furnicilor faraon, cu efect prelungit. Efectul intarziat permite furnicilor intoarcerea in cuib, contaminand intreaga colonie. Se poate utiliza atat in spa tii de interior, cat si in exterior. Avantaje:..
17,87Lei
Producător: Unichem Model: uni_40721
Dozare - o foaie de hartie v trtao camera cu o suprafata de 10 metri patrati. Utilizati conform itructiunilor, fara a depasi un tatament camera pe zi. Instructiuni de utilizare 1. Inchideti toate ferestrele si usile in timpul tratamentului. Indepartati toate persoanele, animalele si alimentele..
7,00Lei
Producător: Unichem Model: uni_51297
EFFECT INSECTICID PULBERE PENTRU FURNICI Insecticid pulbere pentru controlul furnicilor, gandacilor , puricilor si a altor inecte care se tirasc din spatii de locuit si/ sau oficii. Substanta Activa: Permethrin 0.5 % Avantaje: • Gata pentru utilizare imediata, parfum slab, neinflamabil, ext..
8,20Lei
Producător: Unichem Model: uni_51380
EFFECT INSECTICID UNIVERSAL Un insecticid aerosol eficient, cu formula moderna, continand doua substante ce determina exterminarea imediata a insectelor. Are un efect prelungit, pastrand spatiile fara insecte o perioada lunga de timp. Utilizat pentru controlul mustelor si al tantarilor, dar este ..
14,00Lei
Producător: Unichem Model: uni_40193
Aplicare Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist. Pozitionare Capcanele pot fi atarnate pe o ti..
19,52Lei 16,80Lei
Producător: Unichem Model: uni_40071
Bio Plantella PLACI ADEZIVE GALBENE Pentru controlul mecanic al afidelor, Thrips spp. si al musculitelor albe de sera, precum si al tuturor daunatorilor din gradini si livezi de la Unichem, Slovenia. Dozaj: 20 - 24 placi / 100 m2, pentru control direct Avantaje: • Nu exista perioada de aste..
19,52Lei 16,80Lei
Producător: Unichem Model: uni_52389
EFFECT AEROSOL IMPOTRIVA VIESPILOR SI A GARGAUNILOR Effect aerosol impotriva viespilor si a gargaunilor este un insecticid de contact, sub forma de spray, cu eficienta dovedita, destinat combaterii viespilor si a gargaunilor. Formula speciala de 2 substan te ucide imediat insectele si are efec..
17,70Lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)