Menu
Cosul tau

Viespi si furnici

Gama variata de capcane si granule pentru starpirea cuiburilor de furnici si a viespilor din preajma locuintelor

Capcanele prind si neutralizeaza cuiburile de furnici si viespi care cauzeaza pagube si disconfort. Eficiente si usor de folosit!

Brand: Bros Model: brs_111
Produs pentru eliminarea furnicilor din spatiile interioare si din zonele incunjuratoare: terase, alei, pavilioane, etc. Pentru utlizare sub forma de pulbere sau ca solutie in apa. Mod universal de utilizare a produsului astfel: Pulbere pentru pulverizare -  Turnati cca. 10g pe musuroi sa..
13,19Lei
Brand: Bros Model: brs_384
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele din ghivecele ornamentale. Culoarea galbena a placilor atrage insectele in mod eficient. Cantitatea din pachet - 10 bucati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau ..
14,00Lei
Brand: Bros Model: brs_388
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plante. Culoarea galbena aplacilor atrage insectele care se lipesc in capcana, fiiind imobilizate si fara posibilitatea de a se inmulti. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sa..
27,59Lei
Brand: Bros Model: brs_088
CAPCANA PENTRU VIESPI SI MUSTE CU REZERVA LICHIDA Capcana pentru monitorizarea prezentei viespilor si mustelor in gradini si in apropierea caselor. Capcana cu rezerva lichida contine un set de arome naturale care atrag in mod eficient insectele pentru o perioada de 4 saptamani. Forma speciala a c..
29,39Lei
Brand: Bros Model: brs_402
Tratament BROS pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi,  si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intemperii, flexibil si transparent, care impiedica patrunderea agentilor infectiosi. Mod de utilizare..
15,59Lei
Brand: Unichem Model: uni_51831
EFFECT FARACID IMPOTRIVA FURNICILOR FARAON Substanta de contact eficienta pentru combaterea furnicilor faraon, cu efect prelungit. Efectul intarziat permite furnicilor intoarcerea in cuib, contaminand intreaga colonie. Se poate utiliza atat in spa tii de interior, cat si in exterior. Avantaje:..
17,87Lei
Brand: Unichem Model: uni_40721
Dozare - o foaie de hartie v trtao camera cu o suprafata de 10 metri patrati. Utilizati conform itructiunilor, fara a depasi un tatament camera pe zi. Instructiuni de utilizare 1. Inchideti toate ferestrele si usile in timpul tratamentului. Indepartati toate persoanele, animalele si alimentele..
7,00Lei
Brand: Unichem Model: uni_51297
EFFECT INSECTICID PULBERE PENTRU FURNICI Insecticid pulbere pentru controlul furnicilor, gandacilor , puricilor si a altor inecte care se tirasc din spatii de locuit si/ sau oficii. Substanta Activa: Permethrin 0.5 % Avantaje: • Gata pentru utilizare imediata, parfum slab, neinflamabil, ext..
8,20Lei
Brand: Unichem Model: uni_51380
EFFECT INSECTICID UNIVERSAL Un insecticid aerosol eficient, cu formula moderna, continand doua substante ce determina exterminarea imediata a insectelor. Are un efect prelungit, pastrand spatiile fara insecte o perioada lunga de timp. Utilizat pentru controlul mustelor si al tantarilor, dar este ..
14,00Lei
Brand: Unichem Model: uni_40193
Aplicare Pentru musculite de sere (flori de Vest Thrips Frankliniella occidentalis, Thrips cibule Thrips tabaci) si in camp, culturi de praz si ceapa. Pentru a controla densitatea daunatorilor si succesul aplicarii unui pesticid sau antagonist. Pozitionare Capcanele pot fi atarnate pe o ti..
19,52Lei
Brand: Unichem Model: uni_40071
Bio Plantella PLACI ADEZIVE GALBENE Pentru controlul mecanic al afidelor, Thrips spp. si al musculitelor albe de sera, precum si al tuturor daunatorilor din gradini si livezi de la Unichem, Slovenia. Dozaj: 20 - 24 placi / 100 m2, pentru control direct Avantaje: • Nu exista perioada de aste..
19,52Lei
Brand: Unichem Model: uni_52389
EFFECT AEROSOL IMPOTRIVA VIESPILOR SI A GARGAUNILOR Effect aerosol impotriva viespilor si a gargaunilor este un insecticid de contact, sub forma de spray, cu eficienta dovedita, destinat combaterii viespilor si a gargaunilor. Formula speciala de 2 substan te ucide imediat insectele si are efec..
17,70Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)