Menu
Cosul tau

Capcana pentru viespi cu rezerva lichid, 200 ml, Bros

CAPCANA PENTRU VIESPI SI MUSTE CU REZERVA LICHIDA

Capcana pentru monitorizarea prezentei viespilor si mustelor in gradini si in apropierea caselor. Capcana cu rezerva lichida contine un set de arome naturale care atrag in mod eficient insectele pentru o perioada de 4 saptamani. Forma speciala a capcanei mentine insectele in interior, impiedicandu-le sa iasa. Capcana nu atrage albinele, bondarii sau alte specii de insecte domestice si nu contine insecticide chimice.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Desurubati partea inferioara a capcanei si turnati 200 ml de lichid. Inchideti recipientul. Se agata in zonele in care au fost observate insectele, in locuri insorite.

Daca nu sunt insecte in capcana dupa mai multe zile, puneti-o in alt loc. Goliti capcana plina de viespi, avand grija la insectele vii dinauntru si reumpleti capcana cu lichid. Nu pastrati capcana in interior, in imediata apropiere a cuiburilor de viespi sau langa dulciuri.

MASURI DE SIGURANTA

P102 A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitati intr-un loc rece. Considerati resturile de produs si goliti recipientul ca deseu menajer.

Cantitatea de produs in ambalaj: 200ml(capcana + rezerva lichid 200 ml)

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.