Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii.

Termeni si conditii

Daca folositi site-ul www.semplus.ro trebuie sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D isi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila.

SC IARMAROC TRADITIONAL SRL este inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J/14174/2012, avand sediul social in Bucuresti, str. Vasilescu Constantin, nr. 3, bl. 169, sc. 2, et. 1, ap. 22, sector 4 si punct de lucru in localitatea Baneasa, str Principala, nr. 12, judetul Giurgiu, telefon 0784099959 si email contact@semplus.ro. Codul de identificare fiscala al societatii noastre este RO30970140.

1. Informatii personale

 

 

 

 

 

 

 

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise(SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform INFORMATIILOR DE LIVRARE.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.semplus.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.semplus.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.semplus.ro si va pune in miscare cercetarea legala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA. Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.semplus.ro . In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

4. Livrarea produselor

S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.

Livrarea pe teritoriul Romaniei este contra cost, si cade in sarcina clientului.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii;

S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

S.C. Iarmaroc Traditional S.R.L.-D isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

5. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se efectueaza exclusiv la livrarea produselor.

Continuarea folosirii site-ului www.semplus.ro presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.

 

Loading...
Loading...