Menu
Cosul tau

Amestecuri de plante furajere

 

Amestecuri de plante furajere sunt excelente pentru nutritia animalelor, datorita continutului de proteine, dar si pentru inierbarea livezilor si viilor. In functie de necesitatea dumneavoastra, putem asigura, in amestec,lucerna,trifoi rosu,facelia, care este si plante melifera, extraordinara pentru crescatorii de albine, paius inalt, lolium perene, etc. De regula, plantele furajere sunt pretabile pentru cultura mare, in camp deschis.

Amestec pajisti si pasuni - 25 Kg
Lipsa Stoc
Brand: Jasm Model: agim_0272
Un produs cu un amestec echilibrat de ierburi ideal pentru pajisti si pasuni. Continutul este urmatorul:  - lolium perenne Maja (Graminee perena, cu tufa rara. Frunzele sunt liniare. Inflorescenta este un spic compus, alcatuit din spiculete dispuse cu partea ingusta pe rachis. Spiculetele..
550,00Lei 525,00Lei
Cavalli - amestec pentru livezi si pajisti - 10 Kg
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: agim_0302
Un produs cu un amestec echilibrat de ierburi ideal pentru pajisti si pasuni.   CAVALLI -amestec de iarba pentru cai Special destinata pentru cai. Componentele ei sunt elaborate special pentru dieta lor. Cu o componenta foarte buna de proteine si fibre digerabile Norma de insamantare re..
360,00Lei
Brand: Ciproma Model: cprm_0004
Un produs cu un amestec echilibrat de ierburi ideal pentru pajisti si pasuni. Mixtura de plante furajere pentru pajisti si pasuni, 10 Kg. Cu o componenta foarte buna de proteine si fibre digerabile Norma de insamantare recomandata: 4-6 кg/ 1000 metri Continutul este urmatorul: 1.Festuca ar..
360,00Lei 335,00Lei
Seminte pt pascut si fan, ASC, 10 Kg
Lipsa Stoc
Brand: Florian Model: flr_683-10
Amestec de iarba de soluri uscate. Potrivit pentru calcar, cat si pentru solurile argiloase. Cu continut ridicat de proteine ​​de proaspete si uscate. Rata de semanat recomandata: 7-8 kg / 1000 metri patrati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la d..
339,00Lei
Seminte pt pascut si fan, Valda, 10 Kg
Lipsa Stoc
Brand: Florian Model: flr_682-10
Iarba amestecata potrivita pentru cultivarea in zone care sunt dificil de a iriga. Destinat pentru pasuni si fanete, acest amestec are o mare adaptabilitate si sa comportat foarte bine in toate tipurile de sol. Rata recomandat semanat: 7-8 kg / ha. *Caracteristicile produselor prezentate pe mang..
339,00Lei
Sottofrutteto - amestec de iarba pentru livezi si vii
Lipsa Stoc
Brand: Agrosem Impex Model: pasune07
Produs asemanator si in stoc: http://www.semplus.ro/Sottovigneto-amestec-de-iarba-pentru-vita-de-vie Special concepute pentru a crea un gazon care nu intra in competitie pentru apa si substante nutritive din sol la pomii fructiferi. Rezistenta excelenta la masini-unelte. Indicat pentru r..
349,00Lei
Sottovigneto - amestec de iarba pentru vita de vie
Lipsa Stoc
Brand: Florian Model: pasune08
Amestec de iarba pentru inierbarea plantatiilor viticole care retine umiditatea in sol si permite coacerea timpurie a strugurilor. Amestec excelent de iarba pentru combaterea eroziunii in diferite tipuri de sol. Rata de semanat recomandata - 4,5 - 6 Kg/1000 metri Compozitie: Festuca rubra / r..
349,99Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)