Menu
Cosul tau

Mixtura de plante furajere perene pentru pajisti si pasuni, 10 Kg

Mixtura de plante furajere perene pentru pajisti si pasuni, 10 Kg
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: Ciproma
  • Cod produs: cprm_0004
210,00Lei
40 sau mai multe → 190,00Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

Un produs cu un amestec echilibrat de ierburi ideal pentru pajisti si pasuni.

Mixtura de plante furajere pentru pajisti si pasuni, 10 Kg. Cu o componenta foarte buna de proteine si fibre digerabile
Norma de insamantare recomandata: 4-6 кg/ 1000 metri

Continutul este urmatorul:

1.Festuca arundinacea 15% - paiusul inalt este o iarba foarte rezistenta la seceta si iernare cu productie foarte buna, o digestibilitate ridicata avand o perenitate deosebita atat in regim de faneata cat si pentru pasune cu rezistenta buna la boli.

2.Lolium perenne T 20% - planta furajera cu foarte multe avantaje. Il poti folosi atat pentru pasuni, cat si in scop ornamental, in parcuri, curti, terenuri de sport, etc. Rezista foarte bine la folosire si are o capacitate ridicata de regenerare. Infiintarea este rapida si nu presupune mult efort, Prana fiind perfect adaptata la toate zonele din tara. Daca il vei folosi pentru pasunat, trebuie sa stii ca are o valoare furajera foarte buna si ca este consumat de majoritatea animalelor.

3. Phleum pratense 10% - Creste spontan si se cultiva mai ales in regiunile mai bogate in precipitatii. Inflorescenta este un panicul spiciform. Spiculetele sunt uniflore, cu glumele libere, paroase pe carena. Este planta perena, cu tufa rara, valoroasa pentru nutret.

4. Dactylis glomerata 10% - Dactylis glomerata (Golomatul) AMBA este cea mai importanta graminee perena, are o capacitate mare de productie si se reface dupa cosire si pasunat, are un grad ridicat de consumabilitate si digestibilitate.

5. Trifoi rosu 10% - Trifoiul alb este bogat in proteine, calciu, fosfor si vitaminele A si C. Este o specie durabila cu inradacinare la sol, taratoare care formeaza butasi. Ramane in aceeasi zona mai mult de 10 de ani, datorita inmultirii vegetative si spontane. In primul an se dezvolta lent, atinge dezvoltarea sa maxima in al doilea - al treilea an. Se dezvolta bine in parcuri si stadioane. Exista multe buna toleranta la rece si poate rezista la seceta pe termen scurt. Se dezvolta bine in zonele umede si in irigare. Se dezvolta bine pe soluri acide. Se insamanteaza cu 10-12 kg / ha la o adancime de 1,0-1,5 cm. De obicei se include ca o componenta a amestecurilor de iarba pe termen lung pentru pasunat in special la poalele si zonele de munte, cu soluri acide sarace si pentru inierbarea de pante. Contributia procentuala de trifoi alb in astfel de amestecuri este de la 20 la 30%, oferind astfel o mai buna digestibilitate furajului rezultat.


6. Trifoi alb 5% - Trifoiul alb este bogat in proteine, calciu, fosfor si vitaminele A si C. Este o specie durabila cu inradacinare la sol, taratoare care formeaza butasi. Ramane in aceeasi zona mai mult de 10 de ani, datorita inmultirii vegetative si spontane. In primul an se dezvolta lent, atinge dezvoltarea sa maxima in al doilea - al treilea an. Se dezvolta bine in parcuri si stadioane. Exista multe buna toleranta la rece si poate rezista la seceta pe termen scurt. Se dezvolta bine in zonele umede si in irigare. Se dezvolta bine pe soluri acide. Se insamanteaza cu 10-12 kg / ha la o adancime de 1,0-1,5 cm. De obicei se include ca o componenta a amestecurilor de iarba pe termen lung pentru pasunat in special la poalele si zonele de munte, cu soluri acide sarace si pentru inierbarea de pante. Contributia procentuala de trifoi alb in astfel de amestecuri este de la 20 la 30%, oferind astfel o mai buna digestibilitate furajului rezultat.

7. Sparceta

8. Ghizdei

9. raigras 5%

ATENTIE - Semanarea acestui amestec se realizeaza cu semanatoarea pentru paioase, intrucat este un mix de seminte de diferite forme si marimi.

 

Sfat SemPlus - Semintele se vor semana in randuri la distanta de 12,5 cm, iar adancimea de semanat nu trebuie sa depaseasca 2 cm (semintele de trifoi si lucerna, fiind mici, germineaza mai greu)

Caracteristici generale
Hobby / ProfesionaleProduse hobby

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.