Menu
Cosul tau

Cine suntem

SemPlus reprezinta unul dintre cele mai ambitioase proiecte in ceea ce priveste activitatea de agribusiness in Romania, cu o dinamica accelerata si un potential fantastic. Pornit la drum in anul 2012, de la un magazin online cu cateva zeci de produse, SemPlus a devenit, in timp, un brand consacrat, la acest moment numarand peste 15000 clienti, gradinari amatori, dar si fermieri sau fitofarmacii sau magazine satesti, ce isi fac cumparaturile la SemPlus, putand alege din peste 7000 de produse pentru agricultura. Drumul parcurs nu a fost usor, insa, cu rabdare si entuziasm, am reusit sa inchegam o echipa solida, de angajati cu experienta in agricultura, dar si foarte multi tineri cu entuziasm, care ne demonstreaza ca suntem pe drumul cel bun.

Practic, cele 3 paliere de dezvoltare, sunt autonome, din punct de vedere conceptual, dar totodata si interconectate, prin specificul activitatii si personalul implicat.

DISTRIBUTIE NATIONALA – Prin agentii nostri de vanzari, reusim sa avem peste 200 parteneri, fitofarmacii, magazine agricole sau magazine satesti. Agentii nostri de vanzari, actioneaza unitar, iar zonele sunt bine stabilite pentru fiecare in parte. Sunt pregatiti in domeniul agribusiness, astfel incat sa poata raspunde provocarilor, iar in ceea ce priveste partenerii nostri, am reusit sa cream cu acestia o relatie bazata pe incredere si as putea spune, chiar prietenie.

MAGAZIN ONLINE – SemPlus este considerat de catre specialisti unul dintre cele mai dinamice portaluri de shopping online in domeniul agriculturii, nu o spunem noi, insa cifrele o arata. Faptul ca inovam permanent, ca suntem aproape de clientii nostri, ca le oferim suport professional, dar si beneficii de loialitate sau promotii interactive, si mai ales contextul actual face ca numarul clientilor nostri sa fie intr-o continua si accelerata crestere. Pe www.SemPlus.ro veti regasi de la unelte pentru agricultura, seminte de legume, fructe, flori, sisteme de irigat, bulbi si butasi de flori, produse de protectia a plantelor, utilaje agricole si multe alte produse, pana la consultanta de specialitate.

MAGAZINE PROPRII – Detinem doua magazine proprii, iar planurile pentru viitor sunt indraznete. Ne dorim ca, acolo unde deschidem un magazin de agricultura, taranul roman sa poata sa vina cu incredere, pentru consultanta, diversitate a produselor, calitate, dar si preturi. Speram ca vom reusi, cel putin aceasta este mentalitatea noastra.

In loc de concluzie, putem spune ca ne este drag sa construim, suntem mandrii cand clientii nostri spun ca suntem grozavi si ne pasa cand, justificat, suntem admonestati ca nu facem lucrurile bine. Suntem oameni, oameni care construiesc in Romania. In Romania noastra, a tuturor!

De aceea noi credem ca putem sa construim impreuna. Noi si cu voi! Asta pentru ca noi credem ca:

Semanam cu voi!