Menu
Cosul tau

Cine suntem

Iarmaroc Traditional S.R.L. este o companie tanara, dinamica si care activeaza in domeniul agricol. In cei 7 ani de existenta ne-am castigat locul si mai ales rolul in piata romaneasca. Oferim servicii de calitate, prompte, iar magazinul nostru online comercializeaza deja peste 7000 produse. Ne-am propus sa ducem in gospodariile din intreaga Romanie, seminte pentru agricultura de calitate, cum ar fi seminte de legume, seminte de flori, seminte de plante furajere, o gama variata care sa corespunda necesitatilor atat gospodarilor care produc pentru consum propriu cat si celor care produc legume pentru comercilalizare sau industralizare. Cei care ne cunosc stiu ca ne facem treaba cu prisosinta.

 

 

Participam in fiecare an la targurile mari de agricultura, cel mai mare fiind INDAGRA, unde, de la an la an am reusit sa promovam, in special semintele de legume marca Florian, seminte bulgaresti pentru agricultura.Pentru cei care nu sunt familiarizati cu online-ul va invitam la magazinul nostru din localitatea Baneasa, judetul Giurgiu.Colaboram cu mai multe firme de curierat, iar preturile pentru transport sunt de la 15 lei sau, la comenzi de peste 2000 lei transportul este GRATUITAvem parteneriate cu firme ce organizeaza targuri pentru agricultura, brokeri de asigurari agricole, ingineri agronomi cu expertiza in domeniu.                                                                                              

Societatea noastra importa si distribuie produse cu specific agricol, avand ca partener principal producatorul de seminte si flori Florian, Bulgaria. Suntem distribuitor in Romania al produselor marca Florian. Deasemeni, suntem distribuitor in Romania al produselor Florov. Societatea noastra activeaza in mediul online, prin site-urile www.semplus.ro si www.iarmarok.ro. Oferim produse de calitate la un pret foarte bun. Semintele de legume, fructe si flori sunt produse in Bulgaria sau ambalate in Bulgaria sub licenta Florian Limited.

Produsele oferite sunt:

Scopul nostru este acela de a asigura necesarul de produse cu specific agricol (seminte pentru agricultura, ingrasaminte, unelte, utilaje, trandafiri, bulbi de plante, sisteme de irigat, agril, folie de mulcire si multe altele), astfel incat fiecare fermier sau simplu gospodar sa se poata aproviziona de la noi, la un pret decent si avand la dispozitie o modalitate facila de a studia fiecare produs in parte si de a primi produsele dorite.

Pentru orice fel de intrebari sau posibile colaborari nu ezitati sa ne contactati

E-mail departament de vanzari: contact@semplus.ro

Pentru noutati, promotii sau concursuri urmareste pagina noastra de facebook www.facebook.com/semplus.ro sau/si aboneaza-te la newsletter!

Va asteptam cu drag!