Menu
Cosul tau

Distributie

Incepand cu anul 2018, compania noastra a dezvoltat segmentul de distributie, oferind pentru cele peste 300 magazine din 37 judete, un concept inovativ, prin care magazinele cu specific agricol, fitofarmaciile, dar si depozitele sau magazinele satesti pot apela oricand la noi pentru a primi:

- oferte personalizate, in functie de specificul business-ului lor

- consultanta de specialitate, oricand pentru produsele pe care le distribuim

- agent de vanzari dedicat, la care pot apela in orice moment

- modalitati rapide de livrare a produselor, prin flota auto proprie, dar si prin partenerii nostrii

- conditii contractuale comerciale relaxate si pliate pe nevoile fiecaruia

- materiale promotionale, bonusuri de performanta si vizibilitate in online, pentru produsele pe care le vindem impreuna

 

In portofoliul nostru de produse, se regasesc:

- seminte de legume, flori, plante aromatice sau furajere, gazon

- produse de protectie a plantelor, produse bio in general, de ultima generatie. Suntem producatori a peste 100 de produse atat in ceea ce priveste nutritia plantelor (fertilizanti) dar si protectia plantelor (produse biodinamice, organice, care ajuta atat fermieri, dar si clientii nostri de hobby, sa-si protejeze gradinile de daunatori si boli intr-un mod curat)

- raticide, o gama variata

- insecticide-biocide pentru combaterea daunatorilor din gospodaria Dvs

- produse conexe destinate agriculturii (sfoara de palisat, clipsuri de solar si multe altele)

- ambalaje/consumabile - detinem o gama variata de pungi biodegradabile, conform legislatiei din amidon de porumb, precum si scotch pentru ambalarea produselor.

 

Proiectul nostru este unul ambitios, deservit de o echipa ce imbina tineretea, caracterizata de ambitie, cu maturitatea specifica varstei, in cazul celorlalti.

Ceea ce este important este emulatia creata, prin care conceptul "SemPlus - totul pentru gospodaria ta!", devine un mod de a gandi, de a face business, de a fi.

 

Asa ca, daca doresti sa colaborezi cu noi, te asteptam oricand cu o cerere la contact@semplus.ro si este posibil, ca din acel moment, sa ai un partener onest de afaceri.