Menu
Cosul tau

Distributie

Din acest an, compania noastră a dezvoltat segmentul de distribuție, oferind pentru cele peste 300 magazine din 37 județe, un concept inovativ, prin care magazinele cu specific agricol, fitofarmaciile, dar și depozitele sau magazinele sătești pot apela oricând la noi pentru a primi:

- oferte personalizate, în funcție de specificul business-ului lor

- consultanță de specialitate, oricând pentru produsele pe care le distribuim

- agent de vânzări dedicat, la care pot apela în orice moment

- modalități rapide de livrare a produselor, prin flota auto proprie, dar și prin partenerii nostrii

- condiții contractuale comerciale relaxate și pliate pe nevoile fiecăruia

- materiale promoționale, bonusuri de performanta și vizibilitate în online, pentru produsele pe care le vindem împreună

In portofoliul nostru de produse, se regasesc:

- semințe de legume, flori, plante aromatice sau furajere, gazon

- produse de protecție a plantelor, produse bio în general, de ultima generație. Suntem producatori a peste 100 de produse atat in ceea ce priveste nutritia plantelor (fertilizanti) dar si protectia plantelor (produse biodinamice, organice, care ajuta atat fermieri, dar si clientii nostri de hobby, sa-si protejezwe gradinile de daunatori si boli intr-un mod curat)

- raticide, o gama variata

- insecticide-biocide pentru combaterea dăunătorilor din gospodaria Dvs

- produse conexe destinate agriculturii ( sfoara de palisat, clipsuri de solar și multe altele)

- ambalaje/consumabile - deținem o gama variata de pungi biodegradabile, conform legislației din amidon de porumb, precum și scotch pentru ambalarea produselor.

Proiectul nostru este unul ambitios, deservit de o echipa ce îmbină tinerețea, caracterizata de ambiție, cu maturitatea specifica vârstei, în cazul celorlalți.

Ceea ce este important este emulatia creata, prin care conceptul,, SemPlus - totul pentru gospodaria ta! ", devine un mod de a gândi, de a face business, de a fi.

Asa ca, dacă dorești sa colaborezi cu noi, te așteptăm oricând cu o cerere la contact@semplus.ro și este posibil, ca din acel moment, sa ai un partener onest de afaceri.