Menu
Cosul tau

Ingrasaminte profesionale

Va oferim o gama variata de ingrasamant profesional, atat ingrasaminte legume cat si ingrasaminte flori. In gama de ingrasaminte profesionale, regasim ingrasaminte foliare, dar si ingrasaminte radiculare. Tot mai multe persoane sunt interesante de achizitia de ingrasamant natural, in acest sens noi va putem oferi gainatul de gaina, peletizat si sterilizat sub denumirea de ingrasamant Organik, disponibil pe SemPlus.

Producător: Altinco Model: ntrv_0001
  CARACTERISTICI Produs fertilizant cu bor, cu efect fungicid, bactericid, insecticid repelent, nematocid și stimulator de fructificare pe bază de extract concentrat de usturoi și bor; Repelent sistemic împotriva insectelor, rozătoarelor și păsărilor; Conține antioxidanți și a..
245,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0003
MAXIMUS Platinum extra K (14+8+32) Ingrasamant foliar cristalin cu adaos de microelemente Fe, Mn si Zn complexate cu lignosulfonat imbogatit cu complexul MPC2. APLICARE: Planta Perioada de stropire Doza de ingrasamant [kg/ha] Doza d..
45,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0004
MAXIMUS Platinum extra PK (5+20+35) Ingrasamant foliar cristalin cu adaos de microelemente Fe, Mn si Zn complexate cu lignosulfonat imbogatit cu complexul MPC2. APLICARE: Planta Perioada de stropire Doza de ingrasamant [kg/ha] Doza..
45,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0006
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special; Formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelementele necesare pentru culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Conţinut echilibrat în macroelemente pentru creștere și fructificare; Magneziu..
50,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0008
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special, formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelemente necesare pentru culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Conţinut ridicat în macroelemente, în special în potasiu, pentru fructificare și ..
46,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0015
CARACTERISTICI Aliatul perfect împotriva bacteriilor, are o acţiune sistemică și menţine populaţiile de bacterii la un nivel suficient de scăzut pentru a nu produce pagube culturilor; Reduce pagubele cauzate de îngheţ, utilizat ca dezinfectant pentru utilaje; Pune la dispoziţia plantelo..
91,00Lei
Producător: Agchem Model: ntrv_0009
CARACTERISTICI Fertilizant foliar special, formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelemente necesare pentru culturile principale din România; Solubilitate ridicată; Fosforul și potasiul asigură necesarul energetic al plantei în momentele critic..
46,00Lei
Ingrasamant foliar special Rezistevo 14-18-4.2 + ME si activatori, 1 Kg
Lipsa Stoc
Producător: Agchem Model: ntrv_0010
CARACTERISTICI Fertilizant foliar pentru maturare și diminuarea atacului bolilor de depozit; Formulă adaptată special pentru condiţiile din România; Conţinut foarte ridicat în microelemente necesare pentru culturile principale din România; Asigură necesarul de calciu și microelemente în pereţi..
50,00Lei
Producător: Solarex Model: agrprd_0055
Îngrășămintele formulate sub formă de gel sunt foarte eficiente, aplicate în perioadele de vegetaţie cu creștere intensă, având un impact sporit asupra culturii. Îngrășământul echilibrat în pricipalele elemente nutritive, cu adaos de magneziu și microelemente acţionează în timpul perioadei de vegeta..
249,00Lei
Producător: Solarex Model: agrprd_0056
Îngrășămintele formulate sub formă de gel sunt foarte eficiente, aplicate în perioadele de vegetaţie cu creștere intensă, având un impact sporit asupra culturii. Îngrășământul echilibrat în pricipalele elemente nutritive, cu adaos de magneziu și microelemente acţionează în timpul perioadei de vegeta..
127,00Lei
Producător: Solarex Model: agrprd_0054
Îngrășămintele formulate sub formă de gel sunt foarte eficiente, aplicate în perioadele de vegetaţie cu creștere intensă, având un impact sporit asupra culturii. Îngrășământul echilibratîn pricipalele elemente nutritive, cu adaos de magneziu și microelemente acţionează în timpul perioadei de vegetaţ..
215,00Lei
Producător: Solarex Model: agrprd_0053
Îngrășămintele formulate sub formă de gel sunt foarte eficiente, aplicate în perioadele de vegetaţie cu creștere intensă, având un impact sporit asupra culturii. Îngrășământul echilibratîn pricipalele elemente nutritive, cu adaos de magneziu și microelemente acţionează în timpul perioadei de vegetaţ..
110,00Lei
Producător: Fertinova Model: alcd_0181
Gama FertiGrow, ingrasaminte starter, microgranulate, pentru un start mai rapid si mai viguros cu pana la 30%Formulare optimizata pentru aplicare o data cu semanatul...
290,00Lei
Producător: Royal Brinkman Model: hrtk_0009
Ca ingrasamant fara azot, MKP  este sursa ideala de fosfor si potasiu atunci cand fertilizarea cu azot trebuie limitata. De exemplu, la inceputul sezonului de crestere, cand sunt necesare fosforul si potasiul in cantitati ridicate pentru dezvoltarea sistemului radicular. Fertilizarea cu MKP in ..
330,00Lei 270,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0001
  Ingrasamant lichid concentrat pe baza de azotat de calciu. Utilizat pentru fertilizarea solului si fertilizarea foliara a culturilor horticole si agricole. Destinat de asemenea pentru prepararea solutiilor nutritive in cazul fertilizarii prin picurare, hidroponiei si culturilor pe baza de ..
24,00Lei 21,00Lei
Producător: Ekoplon Model: smplnt_0002
Ingrasamant concentrat pe baza de calciu, azot, magneziu si microelemente chelate EDTA. Pentru aplicare foliara cu scopul de a imbunatati proprietatile de pastrare, calitatea si culoarea fructelor, precum si rezistenta plantelor la infectiile fungice. Previne bolile fiziologice si deteriorarea fr..
27,00Lei 24,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0004
CARACTERISTICI Îngrășământ lichid foliar azotat cu conținut mare de magneziu și oligoelemente;  - oferă o dezvoltare semnificativă a plantelor și o creștere a randamentului pe toate culturile unde este aplicat; - destinat fertilizării tuturor culturilor agricole,legumiculturii și pomic..
545,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0005
CARACTERISTICI BORO-ET/15 este un fertilizant foliar special, care conţine 11% bor solubil în apă sub formă de complex B-etanolamina; Borul reprezintă un microelement esenţial pentru diferenţierea mugurilor floriferi, a ramificaţiilor secundare, creșterea rezistenţei la factorii de stres etc. ..
60,00Lei
Producător: Oro Agri Model: ntrv_0023
CARACTERISTICI Inductor de apărare ce îmbunătăţește sănătatea plantelor și calitatea producției; Este o soluţie apoasă de chitosan, un polimer extras din cochiliile crustaceelor marine; Aplicat preventiv, protejează plantele împotriva majorităţii bolilor generate de ciuperci ca: Antracnoză, Cocco..
170,00Lei
Producător: Altinco Model: ntrv_0024
CARACTERISTICI Fortifiant pentru plante și inductor de apărare; Este o soluţie apoasă pe bază de cupru complexat cu acid gluconic, care induce rezistenţă naturală plantei; Produsul a fost creat pentru a acţiona simultan în mai multe zone din plantă, ca fortifiant al plantelor, precum și în s..
125,00Lei
Afişare 1 - 20 din 29 (2 pagini)