Menu
Cosul tau

Fertilizant special pentru pepeni galbeni si rosii RRED LQD, 1 litru, SemPlus

Fertilizant special pentru pepeni galbeni si rosii RRED LQD, 1 litru, SemPlus
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Descarca declaratia conformitate agricultura ecologica

Descarca fisa cu date de securitate

Îngrășământ pentru pepeni galbeni și roșii  - RRED LQD se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

CONTINUT

Substanțe humice 2.5%

MOD DE ACTIUNE

Biostimulator, substanțele humice joacă un rol vital în fertilitatea solului și în nutriția plantelor. Plantele care cresc în soluri care au conținut adecvat de humine, acizi humici și acizi fulvici, sunt mai puțin supuse stresului, sunt mai sănătoase și au producții mai ridicate. Funcțiile lor sunt îmbunătățirea capacității de reținere a apei, îmbunătățirea structurii solului, menținerea stabilității solului. Rețin în sol o gamă largă de macro și micronutrieți în jurul rădăcinilor plantelor, asigură plantelor material organic, sporește germinarea semințelor, stimulează creșterea rădăcinilor și îmbunătățește viabilitatea, stimulează activitatea benefică microbiană și asigură o mai bună rezistență la stres și condiții abiotice a plantelor.Avand in compozitia sa cantitati foarte ridicate de acizi fulvici si humici, REDD LQD activeaza flora microbiana de la nivelul solului imediat ce a fost aplicat, acest lucru rezultand in popularea radacinilor cu microorganisme benefice fixatoare de azot, fosfor, potasiu si microelemente. Prin continutul sau asigura o crestere sanatoasa a pepenilor, stimuleaza procesul de inflorire si rodire si creste cantitatea de zahar din fructe.  Acizii humici si fulvici actioneaza la nivel celular, insa se comporta si drept o sursa de energie pentru microorganismele care se gasesc in mod natural in sol, acestea hranindu-se cu microparticulele de carbon organic.
Acest proces ajuta si influenteaza benefic in mod direct:
- cresterea si dezvoltarea sistemului radicular al plantelor;
- rapiditatea cu care plantele vor putea dezvolta foliaj;
- procesul de fotosinteza;
- procesul de inflorire si legare;
- procesul de formare a rodului.

Acizii fulvici si humici din compozitia produsului sunt extrem de importanti in cresterea si dezvoltarea plantelor, insa carbonul organic joaca un rol extrem de important in repopularea sau intretinerea activitatii microorganismelor benefice din sol.Acesta este implicat direct in fixarea carbonului la nivelul solului prin asigurarea unei surse active de energie pentru microorganisme; de asemenea, carbonul organic este responsabil pentru formarea humusului.Folosit in dozele recomandate, produsul va produce rezultate foarte bune atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ.

MOD DE FOLOSIRE

- Foliar 2.5 l/ha în 200-400 l apă

- Radicular 20 l/ha

RECOMANDARI DE APLICARE

Recomandat a se aplica 2-3 tratamente de la răsărire, transplantare până la înflorit. Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici. Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.

MASURI DE PROTECTIA MEDIULUI

Nu descărcaţi pe sol/în subsol. Nu goliţi în canale de scurgere/ape de suprafaţă/ape subterane.

ELIMINAREA AMBALAJELOR GOALE

După golire ambalajele se clătesc de trei ori, iar apa rezultată se adaugă la soluţia de stropit. Nu refolosiți ambalajele goale în alte scopuri.

MASURI DE PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR

Mijloace de stingere corespunzătoare: apă pulverizată, pulbere uscată, nisip, spumă rezistentă la alcool, bioxid de carbon. Necorespunzătoare: jet de apă puternic.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE

2 ani de la data fabricatiei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.