Menu
Cosul tau

Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus

Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
Input organic pe baza de microorganisme, Crytox B.T., 1 litru, SemPlus
 • Disponibilitate: Disponibil
 • Producator: SemPlus
 • Cod produs: chrmsm_0033
132,00Lei
Credit module tbi bank RO 3.3.5

33.00 Lei x 4 rate

Introducem Crytox BT, soluția inovatoare pe bază de Bacillus spp., un antagonist eficient în lupta împotriva larvelor și omizilor care amenință culturile tale agricole. Bacillus spp. este eroul nostru, un microorganism prietenos cu mediu, care acționează ca un paznic eficient pentru pomii și legumele tale prețioase.

 

Caracteristici Tehnice:

 

Crytox BT și acțiunea sa eficientă:

 • Agent Antagonist: Bacillus spp. este recunoscut ca un antagonista de top în lupta împotriva insectelor dăunătoare.
 • Combatere Larve și Omizi: Formula specială a Crytox BT a fost dezvoltată pentru a anihila larvele și omizile, protejând astfel culturile tale de pomi și legume.

 

Mod de Aplicare:

 1. Pomi și Arbusti Fructiferi:
  • Dizolvare: Un litru de Crytox BT în 500 litri de apă.
  • Aplicare: Prin pulverizarea soluției pe trunchi și coroana pomului fructifer.
 2. Legume în Camp și Solarii:
  • Prin Benzile de Picurare: Un litru în 1500 litri de apă pentru 1000 metri pătrați.
  • Foliar: Diluție 1:200 (1 litru în 200 litri de apă pentru 1000 metri pătrați).

 

Recomandare de Aplicare:

 • Temperatura optimă: Se recomandă aplicarea la o temperatură de minim +15 grade Celsius pentru o eficacitate maximă.

 

Condiții de Păstrare:

 • Interval de Temperatură: 5-25 grade Celsius.
 • Protecție: Depozitați produsul ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

 

Valabilitate:

 • 60 de luni de la data fabricației.

 

Crytox BT - Protejează Recolta Ta Cu Încredere!

 

Bacillus spp., un gen de bacterii Gram-pozitive, este un microorganism extrem de versatil și eficient în lupta împotriva insectelor dăunătoare, acționând în mod specific asupra larvelor și omizilor. În cadrul produsului Crytox BT, aceste bacterii au fost selectate și cultivate pentru a atinge o activitate maximă împotriva dăunătorilor agricoli, oferind o soluție durabilă și ecologică.

 

Modul de Acțiune al Bacillus spp.:

 

 1. Producerea de Toxine Insecticide: Bacillus spp. este cunoscut pentru capacitatea sa de a produce toxine insecticide specifice, denumite și proteine cristaline. Aceste toxine sunt letale pentru larvele și omizile insectelor țintă, având un impact minim asupra altor organisme non-țintă, inclusiv oameni, animale domestice și alte insecte benefice.

 

 1. Aderența și Colonizarea: După aplicare, Bacillus spp. se atașează eficient de suprafața insectelor sau a mediului în care acestea se dezvoltă, facilitând astfel colonizarea bacteriilor pe corpul dăunătorilor. Acest proces este esențial pentru asigurarea unei acțiuni persistente împotriva insectelor.

 

 1. Producerea de Enzime: Bacillus spp. secretă diverse enzime care contribuie la degradarea țesuturilor insectelor. Enzimele produse de bacterii contribuie la descompunerea structurii interne a larvelor și omizilor, interferând cu procesele fiziologice ale acestora și ducând la moartea lor.

 

 1. Imunitate Indusă: Bacillus spp. poate activa sistemul imunitar al plantei gazdă, oferindu-i rezistență la atacurile viitoare ale dăunătorilor. Acest aspect este esențial pentru menținerea sănătății plantelor și reducerea dependenței de substanțe chimice sintetice.

 

 1. Biodegradare și Ecologic: După ce își îndeplinește rolul în combaterea dăunătorilor, Bacillus spp. se descompune în mediul înconjurător, fără a lăsa reziduuri toxice. Acest aspect contribuie la menținerea unui echilibru ecologic și la reducerea impactului asupra altor organisme nedorite.

 

 

Concluzie: Bacillus spp. în cadrul Crytox BT reprezintă o alternativă ecologică și durabilă pentru controlul dăunătorilor agricoli. Prin mecanismele sale complexe și specifice, aceste bacterii oferă o soluție eficientă și sigură pentru protejarea culturilor, contribuind la sustenabilitatea și sănătatea ecosistemului agricol.

 

Caracteristici generale
AplicantiPersonal instruit, Populatie, Profesionisti
Cantitate1 litru
Culturapomi fructiferi
Cultura BIOpotrivite
Efect asupra albinelorfara
Mirossesizabil
Modul de actiuneconctact, sistemic
Scapa deomizi
StareEC - concentrat emulsionabil
Tip de aplicarepulverizeaza rezidual
Caracteristici generale - Agricultura bio
Input agricolagent de daunare
Specificatii tehnice
Substanta activaBacillus Thuringiensis, Lysinibacillus Sphaericus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.