Menu
Cosul tau

Biostimulator organic lichid pentru pepeni galbeni si rosii RRED LQD, 10 litri, SemPlus

Descarca declaratie conformitate agricultura ecologica

Descarca fisa cu date de securitate

RRED LQD este un fertilizant organic lichid de tip PFC 6, CMC 1 conform regulamentului 1009/2019.
Este un produs formulat pe bază de carbon organic pur cu rol de biostimulator pentru pepenii roșii și galbeni.
Având în compoziția sa cantități foarte ridicate de acizi fulvici și humici, RRED LQD activează flora microbiană de la nivelul
solului imediat ce a fost aplicat, acest lucru rezultând în popularea rădăcinilor cu microorganisme benefice fixatoare de azot,
fosfor, potasiu și microelemente. Prin conținutul său asigură o creștere sănătoasă a pepenilor, stimulează procesul de înflorire
și rodire și crește cantitatea de zahăr din fructe.
RRED LQD poate fi folosit în agricultura ecologică ca input organic conform Reg. (CE) 848/2018.
Modalitatea de aplicare:
Foliar: 2,5L / hectar în 200-400 litri apă. 2-3 tratament începând de la răsărire, până la înflorire
Radicular: 20L / hectar la o densitate de 9000 plante, 2,2 ml/plantă.
Depozitare: La loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț (10-25 grade Celsius)
Data producției: vezi pe ambalaj
Valabilitate: 60 de luni, în condiții optime de păstrare
LOT: vezi pe ambalaj
KO total 0,593%
P total <2,3 mg/Kg
Zn 3,48 mg/Kg
Cu <0,9 mg/Kg
Cenușă (450ºC) 47,3%
Azot total <0,16%
Azot amoniacal <0,03%
Azot amoniacal și nitric <0,04%
K total 0,492%
Conținut declarat:
pH (20ºC) 9,2
Densitate (20ºC) 1,009g/cm³
Apă (105ºC) 97,8%
Substanță uscată 2,20%
Materie organică 52,7%

RECOMANDARI DE APLICARE

Recomandat a se aplica 2-3 tratamente de la răsărire, transplantare până la înflorit. Nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici. Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.

MASURI DE PROTECTIA MEDIULUI

Nu descărcaţi pe sol/în subsol. Nu goliţi în canale de scurgere/ape de suprafaţă/ape subterane.

ELIMINAREA AMBALAJELOR GOALE

După golire ambalajele se clătesc de trei ori, iar apa rezultată se adaugă la soluţia de stropit. Nu refolosiți ambalajele goale în alte scopuri.

MASURI DE PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR

Mijloace de stingere corespunzătoare: apă pulverizată, pulbere uscată, nisip, spumă rezistentă la alcool, bioxid de carbon. Necorespunzătoare: jet de apă puternic.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE

2 ani de la data fabricatiei.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.