Menu
Cosul tau

Cartite

Gama variata de repelenti si capcane impotriva cartitelor, acestea duc la indepartarea cartitelor sau prinderea acestora.

Brand: Bros Model: brs_233
Bros Sonic sperie eficient cartitele si alte rozatoare de pamant fara folosirea substantelor chimice. Cum functioneaza Bros Sonic? Emitand semnale acustice cu o frecventa de 400Hz, Bros Sonic actioneaza impotriva cartitelor si rozatoarelor subterane care sunt inzestrate cu un simt al auzului i..
63,59Lei
Brand: Bros Model: brs_419
`Dispozitiv pe baza de sunet si vibratii pentru combaterea cartitelor, a soarecilor de camp si a altor rozatoare din vizuini. Se alimenteaza cu baterii cu incarcare solara. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furniz..
101,98Lei
Repelent impotriva cartitelor, homevo, 50 grame
Produs nou
Brand: Homevo Model: hmv_0001
Conţine: ulei de castor 20%, bentonită 80%Conţinutul unui plic - 50 g - este suficient pentru 2 - 3 galeriiBentonita este o argilă cu granule foarte fine care are un conţinut ridicat de minerale (magneziu, calciu, oxizi de fier). Datorită acestora, este ideală pentru fertilizarea rapidă a solului. D..
9,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)