Menu
Cosul tau

Bros

Producător: Bros Model: brs_027
Granule repelante pe baza de miros. Respinge cartitele, cainii si pisicile oferind o protectie perfecta a gradinilor si parcurilor pentru copii. Permite eliminarea musuroaielor periculoase de pe drumuri, sosele, poteci, etc. ca si protejarea locurilor de joaca pentru copii de excrementele de cain..
21,60Lei
BROS - capuse spray pentru haine 90 ml
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_554
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
15,00Lei 11,00Lei
Producător: Bros Model: brs_233
Bros Sonic sperie eficient cartitele si alte rozatoare de pamant fara folosirea substantelor chimice. Cum functioneaza Bros Sonic? Emitand semnale acustice cu o frecventa de 400Hz, Bros Sonic actioneaza impotriva cartitelor si rozatoarelor subterane care sunt inzestrate cu un simt al auzului i..
63,59Lei
Producător: Bros Model: brs_419
`Dispozitiv pe baza de sunet si vibratii pentru combaterea cartitelor, a soarecilor de camp si a altor rozatoare din vizuini. Se alimenteaza cu baterii cu incarcare solara. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furniz..
101,98Lei
BROS - cartite capcana - cu stegulet indicator
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_040
Capcana ecologica pentru prinderea cartitelor si a soarecilor de camp permite animalelor sa intre inauntru de unde nu mai pot iesi. Mod de utilizare: Depistati usor coridorul subteran in care se misca cartitele.Puneti capcana in canalul descoperit fiind atenti ca pamantul sa nu patrunda in cap..
36,00Lei
Producător: Bros Model: brs_111
Produs pentru eliminarea furnicilor din spatiile interioare si din zonele incunjuratoare: terase, alei, pavilioane, etc. Pentru utlizare sub forma de pulbere sau ca solutie in apa. Mod universal de utilizare a produsului astfel: Pulbere pentru pulverizare -  Turnati cca. 10g pe musuroi sa..
13,19Lei
Producător: Bros Model: brs_076
Eficienta in prinderea gandacilor de bucatarie,a carcalacilor si a pestisorului de argint. Desig-ul capcanei mentine insectele prinse ascunse vederii. Nu contine insecticide chimice.Eficient multe luni - cleiul nu se usuca. Instructiuni de utilizare:Se scoate capcana din ambalaj si se amplaseaza ..
9,60Lei
Producător: Bros Model: brs_035
Capcana cu adeziv care contine feromoni pentru a atrage toate tipurile de insecte taratoare.Atrage si prinde gandacii negri de bucatarie, gandacii de bucatarie si pestisorii de argint. Capcana este conceputa astfel ca insectele capturate nu sunt vizibile. Capcana deschisa ramane activa pana la 3 lun..
5,39Lei
Producător: Bros Model: brs_384
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele din ghivecele ornamentale. Culoarea galbena a placilor atrage insectele in mod eficient. Cantitatea din pachet - 10 bucati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau ..
14,00Lei
Producător: Bros Model: brs_388
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plante. Culoarea galbena aplacilor atrage insectele care se lipesc in capcana, fiiind imobilizate si fara posibilitatea de a se inmulti. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sa..
27,59Lei
Producător: Bros Model: brs_328
Karbidex pentru cartite CARBID impotriva cartitelor si soarecilor de camp este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru indepartarea daunatorilor din curtea sau gradina dvs. Mod de utilizare: Pelete CARBIDEX impotriva cartitelor  se as..
20,39Lei
Producător: Bros Model: brs_455
Lichid pentru capcana pentru melci si limacsi, care prinde toate speciile de melci si limacsi pentru a controla prezenta acestora. Substanta folosita atrage si captureaza in mod eficient melcii si limacsi.O capcana protejeaza o zona de pana la 20m2 pe durata intregului sezon.Locuri de utilizare:grad..
7,99Lei
BROS - Microbec tratament fose septice tablete 16x20 g
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_391
Tablete enzimatice microbiologice pentru biodegradarea continutului foselor septice.Produs microbiologic pe baza de enzime,sub forma de tablete pentru biodegradarea continutului foselor septice.Folosit cu regularitate, Microbec ajuta la vidanjarea mai rara a foselor septice, creste eficienta sisteme..
71,84Lei
Producător: Bros Model: brs_232
Produs microbiologic, activ enzimatic, pentru biodegradarea continutului foselor septice. Utilizarea in mod sistematic minimizeaza frecventa golirii foselor septice. Imbunatateste rezultatele obtinute cu instalatiile de tratare a canalizarii pentru uz caznic si indeparteaza mirosul neplacut, de asem..
96,00Lei
Producător: Bros Model: brs_359
Gel pentru curatarea facilitatilor de spalare a instalatiilor in care se folosesc agenti care provoaca biodegradarea continutului fosei septice. Asigura curatirea, fara a distruge flora bacteriana naturala a rezervoarelor. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt prelua..
26,99Lei
Producător: Bros Model: brs_255
Gel pentru omorarea molilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Emana un parfum placut de lavanda. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor in..
10,59Lei
Producător: Bros Model: brs_033
Aerosol pentru omorarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Protectie eficienta impotriva stricaciunilor provocate de molii. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunder..
10,79Lei
BROS - molii capcana pentru dulapuri si dressing-uri 3 luni
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_443
O capcana inodora pentru controlul moliilor de haine in dulapuri si sertare. Adezivul contine un feromon care atrage in mod natural si captureaza moliile mascul adulte chiar pana la 3 luni. Produsul nu contine compusi chimici. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt pr..
11,99Lei
Producător: Bros Model: brs_028
Protectie eficienta a hainelor impotriva moliilor cu parfum placut. Instructiuni de utilizare:Puneti produsul in dulap, garderoba sau sertar.Un produs asigura protectia unui spatiu de 1 m3 timp de aproximativ 6 luni. Cantitatea de produs in ambalaj: 1 buc. *Caracteristicile produselor pre..
7,07Lei
Producător: Bros Model: brs_365
Autocolant ornamental pentru geamuri, impotriva mustelor. Modelul colorat de fluture este acoperit cu un ingredient activ. Dupa ingerarea otravei, mustele mor pe loc sau la putin timp dupa ce isi iau zborul. Autocolantul contine o substanta foarte amara pentru a preveni inghitirea accidentala, as..
12,00Lei
Afişare 1 - 20 din 29 (2 pagini)