Menu
Cosul tau

Pulbere impotriva furnicilor, 250 grame, Bros

Pulbere impotriva furnicilor, 250 grame, Bros
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043
COLABORARI PJ SI SEAP: 0745.756.380

Produs pentru eliminarea furnicilor din spatiile interioare si din zonele incunjuratoare: terase, alei, pavilioane, etc. Pentru utlizare sub forma de pulbere sau ca solutie in apa.

Mod universal de utilizare a produsului astfel:

Pulbere pentru pulverizare -  Turnati cca. 10g pe musuroi sau pe caile de deplasare ale insectelor, de unde pudra va fi transportata in musuroi distrugand colonia.

Lichid pentru stropire: Dizolvati 100g pudra in 2,5 litri  de apa amestecati bine si turnati in musuroi ( cca. 0,5 l per musuroi). Elimina insectele in locul de utilizare.Utilizati produsul dimineata si seara. furnicile mor in aproximativ 24 ore de la aplicare. Momeala aleasa cu atentie asigura eficienta produsului.

Masuri de siguranta: Nu lasati la indemana copiilor sau animalelor de companie. Poate provoca sensibilitate la contact cu pielea. Foarte toxic pentru organismele acvatice. A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana pentru animale.A nu se arunca in canalizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.