Menu
Cosul tau

Biocide

Biocidele sunt solutii dezinfectante care sunt folosite impreuna cu pesticidele sau separat pentru indepartarea daunatorilor sau bolilor din culturile de legume. La SemPlus veti regasi o gama variata de produse biocide, dar si insecticide, ori alte game de pesticide.

Brand: Unichem Model: uni_52416
Effect Ultimum Insecticid - concentratEffect Ultimum este un insecticid cu actiune de contact si efect dublu: - efect imediat; - efect pe termen lung (actioneaza pe o durata mai mare de 5 saptamani);Poate fi folosit si si pentru ceata rece (ULV), unde consumul este de 10 ori mai mic p..
45,00Lei 42,00Lei
Brand: Solarex Model: agrprd_0009
Insecticid sistemic si de contact Contine: 240 g/l imidacloprid 32 g/l deltamethrin 1 g/l tetramethrin Midos Energy Forte este un insecticid cu dubla actiune, sistemica si de contact (de soc) si remanenta indelungata, sub forma de concentrat emulsionabil, de culoare alba. Substantele ..
7,00Lei
Brand: Basf Model: ntagr_0114
FENDONA 15 SC este un insecticid ce combate insectele zburatoare (inclusiv tantari adulti) si taratoare. Contine: 15 g/l alfa-cipermetrin Racemat (S)-α-ciano-3 fenoxibenzil –(1R)-cis-3- (2,2-diclorovinil)-2,2- dimetilciclopropan carboxilat si (R)-α-ciano-3 fenoxibenzil..
8,00Lei
Brand: Bayer Crop Science Model: ntagr_0042
  K-Othrine WG 250 este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub o forma speciala de granule dispersabile in apa, ce favorizeaza o reman..
40,00Lei
Insecticid K-Othrine SC 25 , 5 ml
Lipsa Stoc
Brand: Bayer Crop Science Model: ntagr_0011
Insecticidul K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, avand ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera ..
7,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)