Menu
Cosul tau

Tantari si insecte

Gama variata de capcane si granule pentru starpirea cuiburilor de furnici, a roiurilor de tantari sau muste, precum si a puricilor si plosnitelor din locuinte, grajduri sau din gradina, sere sau solarii

Capcanele prind si neutralizeaza cuiburile de furnici, roiurile de tantari sau muste, precum puricii si plosnitele care cauzeaza pagube si disconfort. Eficiente si usor de folosit!

Bratara anticapuse si antitantari, homevo
Produs nou
Brand: Homevo Model: hmv_0011
Conţine:Ulei de lavandă 30 %Ulei de geranium 25%L-menthol 25%Ulei de citronella 20%PRODUS 100 % NATURALPlicul conţine 1 brăţarăBrăţările sunt impregnate cu uleiuri de lavandă, de lămâiţă de geranium şi de mentol. Ele au un miros foarte plăcut pentruom dar constituie în acelaşi timp un repelent foart..
10,00Lei
Brand: Bros Model: brs_076
Eficienta in prinderea gandacilor de bucatarie,a carcalacilor si a pestisorului de argint. Desig-ul capcanei mentine insectele prinse ascunse vederii. Nu contine insecticide chimice.Eficient multe luni - cleiul nu se usuca. Instructiuni de utilizare:Se scoate capcana din ambalaj si se amplaseaza ..
9,60Lei
Brand: Bros Model: brs_035
Capcana cu adeziv care contine feromoni pentru a atrage toate tipurile de insecte taratoare.Atrage si prinde gandacii negri de bucatarie, gandacii de bucatarie si pestisorii de argint. Capcana este conceputa astfel ca insectele capturate nu sunt vizibile. Capcana deschisa ramane activa pana la 3 lun..
5,39Lei
Brand: Bros Model: brs_384
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele din ghivecele ornamentale. Culoarea galbena a placilor atrage insectele in mod eficient. Cantitatea din pachet - 10 bucati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau ..
14,00Lei
Brand: Bros Model: brs_388
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plante. Culoarea galbena aplacilor atrage insectele care se lipesc in capcana, fiiind imobilizate si fara posibilitatea de a se inmulti. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sa..
27,59Lei
Brand: Bros Model: brs_255
Gel pentru omorarea molilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Emana un parfum placut de lavanda. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor in..
10,59Lei
Brand: Bros Model: brs_033
Aerosol pentru omorarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Protectie eficienta impotriva stricaciunilor provocate de molii. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunder..
10,79Lei
Brand: Bros Model: brs_028
Protectie eficienta a hainelor impotriva moliilor cu parfum placut. Instructiuni de utilizare:Puneti produsul in dulap, garderoba sau sertar.Un produs asigura protectia unui spatiu de 1 m3 timp de aproximativ 6 luni. Cantitatea de produs in ambalaj: 1 buc. *Caracteristicile produselor pre..
7,07Lei
Brand: Bros Model: brs_365
Autocolant ornamental pentru geamuri, impotriva mustelor. Modelul colorat de fluture este acoperit cu un ingredient activ. Dupa ingerarea otravei, mustele mor pe loc sau la putin timp dupa ce isi iau zborul. Autocolantul contine o substanta foarte amara pentru a preveni inghitirea accidentala, as..
12,00Lei
Brand: Bros Model: brs_038
Dispozitiv traditional pentru omorarea mustelor. Disponibil in diferite culori. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. ..
2,49Lei
Brand: Bros Model: brs_112
DESCRIERE BROS - tantari si muste banda adeziva (tub) 4-buc/set este utilizata pentru folosirea in diferite tipuri de spatii interioare; isi mentine eficienta o perioada lunga de timp datorita utilizarii unui lipici care nu se usuca. MOD DE FOLOSIRE Incalziti banda adeziva pentru muste in p..
5,99Lei
Capcana pentru muste, 10 bucati/cutie,homevo
Produs nou
Brand: Homevo Model: hmv_0012
Homevo Capcană pentru Muşte este special concepută pentru atragerea şi capturarea muştelor. Modelul realizat în urma unor studii astfel încât muştele, odată intrate, să nu poată evada. Are în interior un plic dizolvabil în apă care conţine un puternic atractant alimentar. În această capcană se pot p..
45,00Lei
Brand: Unichem Model: uni_52416
Effect Ultimum Insecticid - concentratEffect Ultimum este un insecticid cu actiune de contact si efect dublu: - efect imediat; - efect pe termen lung (actioneaza pe o durata mai mare de 5 saptamani);Poate fi folosit si si pentru ceata rece (ULV), unde consumul este de 10 ori mai mic p..
45,00Lei 42,00Lei
Brand: Unichem Model: uni_40680
EFFECT CAPCANA MARE SI EFFECT ROLA FIXA FLYTRAP Effect – capcane de muste sunt o protectie mecanica eficienta impotriva mustelor si destinate utilizarii in grajduri, sere, depozite, pentru industria alimentara, etc., ca un mijloc de scadere a populatiei de insecte si, ca o metoda de diagnosticare..
17,20Lei
Brand: Unichem Model: uni_40180
EFFECT CAPCANA CU MIERE PENTRU MUSTE Lipicioasa, banda acoperita cu miere pentru atragerea mustelor. Avantaje: • Nu este daunatoarea, nu contine substante toxice • Se poate folosi si pentru monitorizare, domeniu larg de aplicare: in apartmente case de vacanta, rulote   IMPORTA..
0,85Lei
Brand: Bros Model: brs_402
Tratament BROS pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi,  si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intemperii, flexibil si transparent, care impiedica patrunderea agentilor infectiosi. Mod de utilizare..
15,59Lei
Granule combatere furnici si gandaci, homevo, 50 grame
Produs nou
Brand: Homevo Model: hmv_0003
Produsul se aplică în benzi, în zonele şi pe traseele frecventate de insecte. Are un efect de durată. Este un produs BIO, fiindfoarte sigur pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor.Forma de prezentare : pulbere.Conţine: pulbere de diatomeeAcest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle..
9,00Lei
Brand: Unichem Model: uni_40721
Dozare - o foaie de hartie v trtao camera cu o suprafata de 10 metri patrati. Utilizati conform itructiunilor, fara a depasi un tatament camera pe zi. Instructiuni de utilizare 1. Inchideti toate ferestrele si usile in timpul tratamentului. Indepartati toate persoanele, animalele si alimentele..
7,00Lei
Insecticid bio impotriva plosnitelor de pat, homevo, 50 grame
Produs nou
Brand: Homevo Model: hmv_0010
Singurul produs BIO omologat pentru combaterea ploşniţelor de pat. Se aplică în zonele infestate. Are efect atât imediatcât şi pe toată durata prezenţei produsului.Conţine: diatomee pulbereAcest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţiiPulberea de diatomee are efect asupra ch..
10,00Lei
Afişare 1 - 20 din 32 (2 pagini)