Menu
Cosul tau

Tantari si insecte

Gama variata de capcane si granule pentru starpirea cuiburilor de furnici, a roiurilor de tantari sau muste, precum si a puricilor si plosnitelor din locuinte, grajduri sau din gradina, sere sau solarii

Capcanele prind si neutralizeaza cuiburile de furnici, roiurile de tantari sau muste, precum puricii si plosnitele care cauzeaza pagube si disconfort. Eficiente si usor de folosit!

Producător: Bros Model: brs_117
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
14,00Lei
Producător: Bros Model: brs_432
Lichidul indeparteaza in mod eficient tantarii - chiar si tantarii tropicali( pana la 6 ore). Contine un sistem de filtre UVA/UVB care confera o protectie eficienta impotriva arsurilor solare. Formula de conditionare cu vitamina E, ofera o hidratare de lunga durata si protectie impotriva imbatraniri..
14,99Lei
Producător: Bros Model: brs_549
Recomandat pentru pulverizare atat la interior cat si la exteriror. In  gradini se recomanda pulverizarea direct pe frunzele pomilor/copacilor, pe tufisuri, pietre, terase - nu este daunator pentru plante. Pentru preventie 50 ml de lichid concentrat se amesteca cu cca 6,5-7 l de apa. Mod de ..
39,99Lei
Producător: Bros Model: brs_385
Banda lipicioasa pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Banda dublu-adeziva, atasata in jurul copacului, devine o bariera mecanica pentru daunatori. Se utlizeaza, de regula din luna februarie pana in luna noiembrie! Lungime - 5 metri..
20,39Lei
Producător: Bros Model: brs_554
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
15,00Lei
Producător: Bros Model: brs_032
Spray impotriva furnicilor si gandacilor - efect imediat, protectie de lunga durata impotriva tuturor speciilor de furnici. Instructiuni de utilizare:Inchideti usile si ferestrele. Agitati bine inainte de utilizare. Tineti la 30 cm distanta si pulverizati pe suprafetele unde se aduna insecte ( pl..
10,79Lei
Producător: Bros Model: brs_076
Eficienta in prinderea gandacilor de bucatarie,a carcalacilor si a pestisorului de argint. Desig-ul capcanei mentine insectele prinse ascunse vederii. Nu contine insecticide chimice.Eficient multe luni - cleiul nu se usuca. Instructiuni de utilizare:Se scoate capcana din ambalaj si se amplaseaza ..
9,60Lei
Producător: Bros Model: brs_035
Capcana cu adeziv care contine feromoni pentru a atrage toate tipurile de insecte taratoare.Atrage si prinde gandacii negri de bucatarie, gandacii de bucatarie si pestisorii de argint. Capcana este conceputa astfel ca insectele capturate nu sunt vizibile. Capcana deschisa ramane activa pana la 3 lun..
5,39Lei
Producător: Bros Model: brs_384
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele din ghivecele ornamentale. Culoarea galbena a placilor atrage insectele in mod eficient. Cantitatea din pachet - 10 bucati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau pu..
14,00Lei
Producător: Bros Model: brs_388
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plante. Culoarea galbena aplacilor atrage insectele care se lipesc in capcana, fiiind imobilizate si fara posibilitatea de a se inmulti. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau ..
27,59Lei
Producător: Bros Model: brs_445
Protectie eficienta a spatiilor interioare impotriva insectelor zburatoare. Perfect pentru apartamente, care, pavilioane de gradina si cladiri mici de utilitati sau agricole. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furniz..
72,00Lei
Producător: Bros Model: brs_389
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
17,99Lei
Producător: Bros Model: brs_091
DESCRIERE BROS - insecte universal spray 400ml (zburatoare si taratoare) este un  aerosol eficient, care omoara insectele zburatoare (muste, tantarii, molii) si taratoare (gandaci de bucatarie, furnici, purici). Pentru utilizare in interior.   La SemPlus poti cumpara BRO..
15,59Lei
Producător: Bros Model: brs_018
DESCRIERE Aerosol eficient care omoara insectele zburatoare: muste, tantari, musculite de fructe si molii de haine.   La SemPlus poti cumpara BROS - insecte zburatoare aerosol 400 ml, alege dintr-o gama variata de produse de protectie impotriva tantarilor, mustelor si al..
13,19Lei
Producător: Bros Model: brs_255
Gel pentru omorarea molilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Emana un parfum placut de lavanda. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor info..
10,59Lei
Producător: Bros Model: brs_033
Aerosol pentru omorarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Protectie eficienta impotriva stricaciunilor provocate de molii. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea..
10,79Lei
Producător: Bros Model: brs_443
O capcana inodora pentru controlul moliilor de haine in dulapuri si sertare. Adezivul contine un feromon care atrage in mod natural si captureaza moliile mascul adulte chiar pana la 3 luni. Produsul nu contine compusi chimici. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt prel..
11,99Lei
Producător: Bros Model: brs_369
Controleaza raspandirea moliilor in bucatarie, prinzandu-le. Se utlizeaza in bucatarii, camari si dulapuri. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea ace..
11,99Lei
Producător: Bros Model: brs_028
Protectie eficienta a hainelor impotriva moliilor cu parfum placut. Instructiuni de utilizare:Puneti produsul in dulap, garderoba sau sertar.Un produs asigura protectia unui spatiu de 1 m3 timp de aproximativ 6 luni. Cantitatea de produs in ambalaj: 1 buc. *Caracteristicile produselor preze..
7,07Lei
Producător: Bros Model: brs_259
Produse pentru agatat cu motive sezoniere, reamintindu-i utlizatorului sa le schimbe in mod regulat. Se utlizeaza in sifoniere, dulapuri, sertare. Parfum delicat, placut. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori,..
11,99Lei
Afişare 1 - 20 din 66 (4 pagini)