Menu
Cosul tau

Tantari si insecte

Gama variata de capcane si granule pentru starpirea cuiburilor de furnici, a roiurilor de tantari sau muste, precum si a puricilor si plosnitelor din locuinte, grajduri sau din gradina, sere sau solarii

Capcanele prind si neutralizeaza cuiburile de furnici, roiurile de tantari sau muste, precum puricii si plosnitele care cauzeaza pagube si disconfort. Eficiente si usor de folosit!

BROS - capuse spray pentru haine 90 ml
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_554
*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii...
15,00Lei 11,00Lei
Producător: Bros Model: brs_076
Eficienta in prinderea gandacilor de bucatarie,a carcalacilor si a pestisorului de argint. Desig-ul capcanei mentine insectele prinse ascunse vederii. Nu contine insecticide chimice.Eficient multe luni - cleiul nu se usuca. Instructiuni de utilizare:Se scoate capcana din ambalaj si se amplaseaza ..
9,60Lei
Producător: Bros Model: brs_035
Capcana cu adeziv care contine feromoni pentru a atrage toate tipurile de insecte taratoare.Atrage si prinde gandacii negri de bucatarie, gandacii de bucatarie si pestisorii de argint. Capcana este conceputa astfel ca insectele capturate nu sunt vizibile. Capcana deschisa ramane activa pana la 3 lun..
5,39Lei
Producător: Bros Model: brs_384
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plantele din ghivecele ornamentale. Culoarea galbena a placilor atrage insectele in mod eficient. Cantitatea din pachet - 10 bucati *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau ..
14,00Lei
Producător: Bros Model: brs_388
Capcana cu adeziv pentru monitorizarea prezentei daunatorilor care se hranesc cu plante. Culoarea galbena aplacilor atrage insectele care se lipesc in capcana, fiiind imobilizate si fara posibilitatea de a se inmulti. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sa..
27,59Lei
Producător: Bros Model: brs_255
Gel pentru omorarea molilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Emana un parfum placut de lavanda. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor in..
10,59Lei
Producător: Bros Model: brs_033
Aerosol pentru omorarea moliilor din sifoniere, dulapuri si sertare. Protectie eficienta impotriva stricaciunilor provocate de molii. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunder..
10,79Lei
BROS - molii capcana pentru dulapuri si dressing-uri 3 luni
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_443
O capcana inodora pentru controlul moliilor de haine in dulapuri si sertare. Adezivul contine un feromon care atrage in mod natural si captureaza moliile mascul adulte chiar pana la 3 luni. Produsul nu contine compusi chimici. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt pr..
11,99Lei
Producător: Bros Model: brs_028
Protectie eficienta a hainelor impotriva moliilor cu parfum placut. Instructiuni de utilizare:Puneti produsul in dulap, garderoba sau sertar.Un produs asigura protectia unui spatiu de 1 m3 timp de aproximativ 6 luni. Cantitatea de produs in ambalaj: 1 buc. *Caracteristicile produselor pre..
7,07Lei
Producător: Bros Model: brs_365
Autocolant ornamental pentru geamuri, impotriva mustelor. Modelul colorat de fluture este acoperit cu un ingredient activ. Dupa ingerarea otravei, mustele mor pe loc sau la putin timp dupa ce isi iau zborul. Autocolantul contine o substanta foarte amara pentru a preveni inghitirea accidentala, as..
12,00Lei
Producător: Bros Model: brs_038
Dispozitiv traditional pentru omorarea mustelor. Disponibil in diferite culori. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. ..
2,49Lei
BROS - tantari aparat electric pentru copii + 10 pastile
Lipsa Stoc
Producător: Bros Model: brs_370
Protectie eficienta impotriva tantarilor si altor insecte zburatoare. Potrivit pentru utilizare in dormitoarele; culorile se potrivesc perfect cu ambientul. *Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus..
21,59Lei
Producător: Bros Model: brs_112
DESCRIERE BROS - tantari si muste banda adeziva (tub) 4-buc/set este utilizata pentru folosirea in diferite tipuri de spatii interioare; isi mentine eficienta o perioada lunga de timp datorita utilizarii unui lipici care nu se usuca. MOD DE FOLOSIRE Incalziti banda adeziva pentru muste in p..
5,99Lei
Producător: Bros Model: brs_426
DESCRIERE Spuma delicata si cu miros placut de  la Bros; asigura protectia eficienta impotriva tantarilor pana la 6 ore. Potrivit pentru copii cu varsta mai mare de 12 luni. La SemPlus poti cumpara BROS - tantari spuma pentru copii 90 ml, alege dintr-o gama variata de produse de protectie..
16,00Lei
Producător: Unichem Model: uni_52416
Effect Ultimum Insecticid - concentrat Insecticid pentru interior si exterior de uz profesional contra insectelor taratoate si insectelor zburatoare, cum ar fii gandaci, plosnitelor si muste de casa. Depozitare: Produsele neutilizate si ambalajele goale se elimina in conformitate cu regle..
38,00Lei
Producător: Unichem Model: uni_40680
EFFECT CAPCANA MARE SI EFFECT ROLA FIXA FLYTRAP Effect – capcane de muste sunt o protectie mecanica eficienta impotriva mustelor si destinate utilizarii in grajduri, sere, depozite, pentru industria alimentara, etc., ca un mijloc de scadere a populatiei de insecte si, ca o metoda de diagnosticare..
17,20Lei
Producător: Unichem Model: uni_40180
EFFECT CAPCANA CU MIERE PENTRU MUSTE Lipicioasa, banda acoperita cu miere pentru atragerea mustelor. Avantaje: • Nu este daunatoarea, nu contine substante toxice • Se poate folosi si pentru monitorizare, domeniu larg de aplicare: in apartmente case de vacanta, rulote   IMPORTA..
0,85Lei
Producător: Bros Model: brs_402
Tratament BROS pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgarieturi,  si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intemperii, flexibil si transparent, care impiedica patrunderea agentilor infectiosi. Mod de utilizare..
15,59Lei
Producător: Unichem Model: uni_40721
Dozare - o foaie de hartie v trtao camera cu o suprafata de 10 metri patrati. Utilizati conform itructiunilor, fara a depasi un tatament camera pe zi. Instructiuni de utilizare 1. Inchideti toate ferestrele si usile in timpul tratamentului. Indepartati toate persoanele, animalele si alimentele..
7,00Lei
Producător: Unichem Model: uni_51380
EFFECT INSECTICID UNIVERSAL Un insecticid aerosol eficient, cu formula moderna, continand doua substante ce determina exterminarea imediata a insectelor. Are un efect prelungit, pastrand spatiile fara insecte o perioada lunga de timp. Utilizat pentru controlul mustelor si al tantarilor, dar este ..
14,00Lei
Afişare 1 - 20 din 26 (2 pagini)