Menu
Cosul tau

Fertilizant EC, special pentru conifere, GreenBooster, 1 litru, SemPlus

Fertilizant EC, special pentru conifere, GreenBooster, 1 litru, SemPlus
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

Conține: Aminoacizi de origine vegetală 5%, Substanțe humice 2.5%

Îngrășământ pentru conifere

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE

Green Booster se prezintă sub formă de suspensie concentrată, de culoare maro, cu miros specific.

MOD DE ACTIUNE

Imbunătățește structura solului, crește retenția nutrienților și disponibilitatea acestora. Stimuleaza activitatea microbiologică din sol, mărește dezvoltarea rădăcinilor, îmbunătățește preluarea fosforului și a metabolismului plantei. Mărește dezvoltarea foliajului și crește rezistența plantelor la stres. Aminoacizii sunt capabili direct sau indirect să influențeze activitatea fiziologică a plantelor, cu rol fundamental în procesul de sinteză al clorofilei, în funcționarea stomatelor. Rol de stimulator al proceselor de creștere, înflorire și fructificare, dar și cu efect natural de chelatare al microelementelor. Ajută plantele să crească și să se dezvolte armonios, stimulează procesul de înverzire și previne căderea pinilor..Green Booster este un fertilizant EC formulat pe baza acizi humici, acizi fulvici, azot, fosfor, potasiu si microelemente necesare cresterii si dezvoltarii coniferelor. Prin formularea sa, asigura  o crestere si dezvoltare sanatoasa, stimuleaza procesul de inverzire prevenind caderea pinilor.Avand in compozitia sa acizi humici si fulvici asigura necesarul de energie pentru a procesa macro si microelementele asimilate si pentru a realiza cu usurinta procesul natural de fotosinteza.

MOD DE FOLOSIRE

Foliar: 2% (200 ml produs în 10 l apă) Fertirigare (picurare): 1% (1 l produs în 100 l apă)

RECOMANDARI DE APLICARE

Se aplica din 14 in 14 zile, nu se va amesteca cu alte produse.

MASURI DE IGIENA SI PROTECTIA MUNCII

A se evita contactul cu pielea, ochii şi îmbrăcămintea. Purtați mănuși de protecție, îmbrăcăminte de protecție și echipament de protecție a ochilor. Păstraţi separat îmbrăcămintea de lucru. Aerisire și ventilare suficientă a locului de muncă și de depozitare. Nu mâncaţi, nu beţi şi nu fumaţi în timpul folosirii.

MASURI DE PRIM AJUTOR

Păstrați recipientul produsului, eticheta sau fișa cu date de securitate, pentru cazul în care consultați un medic. - după inhalare: aer proaspăt - după contactul cu pielea: se va spăla imediat cu multă apă și săpun - după contactul cu ochii: spălaţi ochii afectaţi, cu pleoapele deschise - după ingerare: se va clăti foarte bine gura și se vor bea 1-2 pahare de apă cu înghițituri mici. Indicații pentru medic: nu se cunoaște un antidot specific. Se va trata simptomatic.

MASURI DE PROTECTIA MEDIULUI

Nu descărcaţi pe sol/în subsol. Nu goliţi în canale de scurgere/ape de suprafaţă/ape subterane.. Eliminarea ambalajelor goale: După golire ambalajele se clătesc de trei ori, iar apa rezultată se adaugă la soluţia de stropit. Nu refolosiți ambalajele goale în alte scopuri.

MASURI DE PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR

Mijloace de stingere corespunzătoare: apă pulverizată, pulbere uscată, nisip, spumă rezistentă la alcool, bioxid de carbon. Necorespunzătoare: jet de apă puternic.

CONDITII DE DEPOZITARE SI TRANSPORT

Temperatura de depozitare 5 0 C – 250 C. Caracteristicile produsului se pot modifica dacă este depozitat mai multă vreme la temperaturi mai înalte decât cele indicate. Pe timpul manipulării, transportului şi depozitării se vor lua măsurile de protecţie a muncii.

TERMEN DE VALABILITATE

doi ani de la data fabricaţiei. În atenţia utilizatorului: respectând indicaţiile prezentate, produsul poate fi utilizat în scopul propus. Producătorul îşi declină orice responsabilitate faţă de prejudiciile datorate depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu recomandările din această etichetă. Număr de telefon care poate fi apelat în caz de urgență: Număr național pentru cazuri de urgență: 021 318 36 06 Institutul de Sănătate Publică București (L-V: 8.00- 15.00).

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.