Menu
Cosul tau

Ingrasamant cu humat de potasiu pentru livezi, Power Fruits, 1 litru, SemPlus

Ingrasamant cu humat de potasiu pentru livezi, Power Fruits, 1 litru, SemPlus
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
COMENZI TELEFONICE: 0784.099.959 / 0745.756.405
CONSULTANTA PROTECTIA PLANTELOR: 0753.168.043

POWER FRUITS este un biostimulator formulat pe bază de materie organică (carbon organic) din humat de potasiu (acizi fulvici si humici) și microelemente.

Produsul acționează rapid, imediat după aplicare, stimulând natural creșterea și dezvoltarea fructelor, stimulează procesul de sintetizare a proteinelor și întărește sistemul imunitar al pomilor și arbuștilor fructiferi făcându-i foarte rezistente la bolile foliare și bolile rodului.

POWER FRUITS este un activator natural al elicitorului și acționează sub forma unui tonic general atunci când este aplicat foliar.

Având în compoziția sa acizi humici și fulvici, acesta este un produs complet de nutriție pentru pomii și arbuștii fructiferi, dar și un protector general, având rol antifungic.

Acizii humici si fulvici actioneaza la nivel celular, insa se comporta si drept o sursa de energie pentru microorganismele care se gasesc in mod natural in sol, acestea hranindu-se cu microparticulele de carbon organic.

Acest proces ajuta si influenteaza benefic in mod direct:

- rapiditatea cu care pomii vor putea dezvolta foliaj;
- procesul de fotosinteza;
- procesul de inflorire si legare;
- procesul de formare a rodului.

Acizii fulvici si humici din compozitia produsului sunt extrem de importanti in cresterea si dezvoltarea plantelor, insa carbonul organic joaca un rol extrem de important in repopularea sau intretinerea activitatii microorganismelor benefice din sol.

Acesta este implicat direct in fixarea carbonului la nivelul solului prin asigurarea unei surse active de energie pentru microorganisme; de asemenea, carbonul organic este responsabil pentru formarea humusului.

Folosit in dozele recomandate, produsul va produce rezultate foarte bune atat din punct de vedere cantitativ (pentru culturile agricole mari), cat si calitativ.

Doze recomandate:

Foliar:

3-5 litri / ha în 500-700 litri apă

Condiții de păstrare:

5-25 grade Celsius

 

Valabilitate: 36 luni

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.