Menu
Cosul tau

Bioactivator SOMA - Transforma dejectiile lichide provenite de la animale in biostimulator pentru plante, 10 litri, SemPlus

Bioactivator SOMA - Transforma dejectiile lichide provenite de la animale in biostimulator pentru plante, 10 litri, SemPlus
Bioactivator SOMA - Transforma dejectiile lichide provenite de la animale in biostimulator pentru plante, 10 litri, SemPlus
  • Disponibilitate: Iti doresti acest produs? Il aducem pentru tine!
  • Producator: SemPlus
  • Cod produs: chrmsm_0146
528,00Lei

Vreau acest produs

Beneficiezi de o reducere suplimentara de 7%
Captcha

SOMA (substanta omogena pe baza de microorganisme antagoniste) este un produs formulat pe baza de microorganisme si carbon organic pur si se foloseste pentru transformarea dejectiilor lichide (sau amestec – dejectii lichide + dejectii solide) provenite de la animalele din gospodarile (bovine, ovine, caprine, suine) intr-un fertilizant organic complex cu aplicabilitate in toate tipurile de culturi vegetale.

 

Produsul se foloseste in dilutie de 10% (10L SOMA bioactivator + 90 litri dejectii lichide), astfel:
 

Se vor adauga 10L de SOMA bioactivator in 90 litri dejectii lichide cand temperatura mediului ambient va depasi 20 grade Celsius.

Solutia se va lasa la fermentat timp de 30 de zile, apoi se va filtra si se va transfera in vase curate, acoperite (nu sigilate deoarece exista probabilitatea ca produsul sa continue procesul de fermentare datorita continutului foarte ridicat de microorganisme)

Pentru transformarea dejectiilor solide in biostimulator, procedura este urmatoarea:

Se vor adauga dejectiile solide (gainat, gunoi de grajd etc.) intr-un bazin de cu volumul mai mare sau egal cu 100L (25 kg de dejectii solide). Se vor adauga 10L SOMA peste dejectiile solide si se va astepta 24 de ore, dupa care se va completa cu apa pana la 100 litri.
Solutia obtinuta se va lasa la fermentat timp de 30 de zile, dupa care se va filtra si se va pastra in vase curate, acoperite (dar nu sigilate deoarece exista posibilitatea ca produsul sa continue sa fermenteze datorita continutului de microorganisme).
 

Produsul final va contine concentratii ridicate de acizi humici, acizi fulvici, oxid de potasiu, azot organic, fosfor organic, potasiu organic, microelemente, enzime vegetale, vitamine, microorganisme benefice plantelor (clasele Bacillus si Trichoderma), fiind in sine un biostimulator complex care poate asigura nutritie completa tuturor culturilor vegetale.

IMPORTANT! SOMA bioactivator prin continutul sau inhiba activitatea factorilor patogeni din substanta finala si ajuta la eliminarea rapida a antibioticelor, substantelor fitotoxice si a metalelor grele. In continutul SOMA se regasesc peste 1000 de miliarde de microorganisme benefice cu rol de fermentare a dejectiilor provenite de la animalele din gospodarie.

Solutia finala obtinuta se va folosi astfel: 

1:100 aplicare foliara (1L substanta lichida finala rezultata la 100 litri de apa)

5:100 prin picurare la radacina (5L substanta lichida finala rezultata in 500 litri de apa)

Continut:

•Bacillus spp si Trichoderma spp min. 1 x 10^11 cfu / ml
•2,5% carbon organic pur

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui si de inghet, la temperaturi cuprinse intre 5 si 15 grade Celsius.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.