Menu
Cosul tau

Extract biodinamic pentru stimularea germinatiei semintelor de legume, Keyasol, 1 litru, SemPlus

KEYASOL este un biostimulator nemicrobian formulat pe bază de microorganisme benefice, iar procesul de obținere a acestuia este 100% natural, fără adaos de substanțe chimice sau fără a implica procesarea acestuia cu substante de natură chimică. Acizii humici și fulvici în simbioză cu microorganismele asigură o germinație mai rapidă cu până la 3-5 zile, o creștere rapidă și o dezvoltare spectaculoasă a plantelor. KEYASOL folosit conform recomandărilor, asigură o germinație și o dezvoltare sănătoasă și rapidă a plantelor, aerează solul prin prezența microorganismelor simbiotice, disponibilizează resurse importante de azot de natură organică și întărește sistemul imunitar al plăntuțelor până la 2-4 frunzulițe și poate fi folosit în agricultura ecologică ca input organic conform Reg. (CE) 848/2018.
Modalitatea de aplicare:
Diluați 250ml de KEYASOL în 10 litri de apă și aplicați prin înmuierea semințelor timp de 2-4 ore în soluție sau aplicați soluția prin pulverizare/stropire direct pe semințe (până la umectarea totală a acestora), după care așteptați minim 2 ore (recomandat 24 ore) până la semănat. Întreaga suprafață a semințelor va fi populată cu cele două clase de microorganisme, și odată ajunsă în sol, procesul de
germinație va fi accelerat de activitatea microorganismelor care vor produce enzime la nivelul semințelor.
ATENȚIE!
Este interzisă mixarea cu alte produse (fertilizanți, pesticide) în afara celor recomandate de către producător!

Depozitare: La loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț (5-25 grade Celsius)
Data producției: vezi pe ambalaj
Valabilitate: 60 de luni, în condiții optime de păstrare
LOT: vezi pe ambalaj

Conținut declarat:
pH (20ºC) 9,2
Densitate (20ºC) 1,009g/cm³
Apă (105ºC) 97,8%
Substanță uscată 2,20%
Materie organică 52,7%

Cenușă (450ºC) 47,3%
Azot total <0,16%
Azot amoniacal <0,03%
Azot amoniacal și nitric <0,04%
K total 0,492%

KO total 0,593%
P total <2,3 mg/Kg
Zn 3,48 mg/Kg
Cu <0,9 mg/Kg

 

Vezi si prezentarea video a produsului:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.