Menu
Cosul tau

Seminte de ardei kapia Dinamica F1, 100 seminte, Rijk Zwaan

 • Ambalaje:plic 100 semințe, plic 1000 semințe ardei kapya
   
 • Descriere:– În timpul culturii tradiționale de ardei de tip Kapya întotdeauna au existat probleme datorate recoltelor în general scăzute. Acest lucru se datorează faptului că soiurile comune și diversele soiuri populații locale sunt foarte tardive. 
  – Obținerea unor producții ridicate nu se poate realiza numai prin productivitate genetică ridicată, ci și printr-o timpurietate mai bună. 
  – Noul nostru hibrid, Dinamica F1 RZ combină aceste două caracteristici pozitive, ducând la recolte timpurii, foarte ridicate și de calitate excelentă.
   
 • Descriere plantă:– Planta are creștere puternică dar compactă, cu port vertical, iar foliajul bogat și puternic dezvoltat, va proteja întotdeauna fructele de arsura solară. 
  – Datorită sistemului radicular puternic plantele sunt echilibrate și au o creștere viguroasă. 
  – Hibridul Dinamica RZ F1 prezintă un tip de creștere ușor vegetativă. Acesta este motivul pentru care hibridul prezintă o toleranță foarte bună împotriva condițiilor de stres, obținerea unei legări bune de rod și ulterior unei recolte foarte ridicate.
  – Plantele înfloresc și leagă fructe în continuu pe durata perioadei de vegetație.
   
 • Cultură:– Recomandăm cultivarea hibridului Dinamica RZ F1 pentru cultură în câmp deschis, în sistem intensiv sau semi-intensiv, dar și în sere și solarii pentru obținerea unor producții mai timpurii. 
  – Recomandat pentru consum în stare proaspătă dar și pentru prelucrare (copt, prăjit).
   
 • Descriere fructe:– Fructele hibridului Dinamica RZ F1 au aceleași caracteristici ca și soiurile normale de kapya: fructe netede cu formă conică, cu 2 sau 3 lobi, lățime 6-7 cm în partea superioară și lungime 17-25 cm, iar pulpa este groasă și cărnoasă. 
  – Culoarea roșu închis a fructului face ca hibridul Dinamica RZ F1 să fie foarte atractiv și ușor de vândut.
  – Dinamica RZ F1 prezintă fructe de culoare verde închis care devin roșu închis – atractiv la maturitate. 
  – Prin comparație cu alte varietăți, hibridul Dinamica RZ F1 va deveni roșu la culoare și gata de recoltat mult mai repede decât alți hibrizi sau populații locale. Chiar dacă este recoltat puțin necopt, culoarea finală va fi perfectă.
  – Fructele proaspete nu sunt sensibile la fenomenul de crăpare și nu prezintă micro-fisuri în pulpa fructului. 
  – Fructele se comportă excelent la transport, iar numărul total de fructe vandabile pe piață este foarte ridicat.
   
 • Desime:Recomandăm 45.000-50.000 plante/ha (de exemplu: 100 cm între benzi, 40 cm între rândurile din bandă și 30 cm între plante/rând).
   
 • Rezistență la agenți patogeni:– Tm 0-2 (Virusul mozaicului tutunului la ardei)
  – PVY:0,1 (Virusul Y al cartofului la ardei)
  – XCV:1-3 (Putregaiul negru la frunzele de ardei)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

*Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar SemPlus nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.