Menu
Cosul tau

Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)

Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
Oferta
Targ SemPlus
-33 %
Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
Biofortificant imunostimulator pentru seminte, plantute si rasaduri SEEDACTIV.TEQ (doza cu vol. 120 ml)
  • Disponibilitate: Disponibil
  • Producator: SemPlus
  • Cod produs: chrmsm_0145
Oferta se termina in:
Zile
Ore
Min
Sec
PRP: 88,00Lei
58,96Lei
Intra in legatura cu specialistii nostrii:
Comenzi telefonice:0784.099.959 / 0761.607.008
Consultanta protectia plantelor: 0753.168.043

 Esti pe cale sa alegi un produs bio, un produs prietenos cu mediul, natura si pamantul! Alege bio, alege conceptul SemPlus!heart

 

SEEDACTIV.TEQ este un biofortificant imunostimulator hidrosolubil (sub forma de pulbere) pentru toate tipurile de seminte, plantute in rasadnita si rasaduri. 

Acesta contine surse importante de energie pentru microorganismele benefice din sol, cum ar fi:
- proteina bruta, carbon organic pur, enzime vegetale, vitamine, hidrocarburi aromatice organice de natura vegetala si alti nutrienti cu rol de bioactivator pentru principalele clase de microorganisme care populeaza atat semintele, cat si radacinile plantutelor si rasadurilor imediat dupa acestea germineaza.

Nutrientii continuti in SEEDACTIV.TEQ asigura necesarul de energie atat pentru planta, cat si pentru micorizele din proximitatea acesteia (micorizele sunt microorganisme care traiesc in simbioza cu planta de la germinatie, pana la atingerea maturitatii).


Simbioza realizata intre acizii humici, fulvici si aminoacizi reprezinta mixul perfect de nutrienti, agenti de biostimulare, energie, enzime vegetale si vitamine necesare cresterii si dezvoltarii plantelor. Influenta acestora asupra culturilor agricole vegetale este rapida si vizibila si imbunatateste atat calitatea, cat si cantitatea recoltelor. 

Dozele reduse de produs recomandate au suficienta energie pentru a asigura culturilor vegetale o crestere spectaculoasa, dezvoltarea sistemului radicular si foliar, stimularea infloririi si legarii si coacerea uniforma a rodului.

Energia concentrata in produsele din gama IMUNO.TEQ reprezinta o sursa spectaculoasa de hrana pentru microorganismele din sol (microorganisme benefice care asigura cresterea si dezvoltarea sanatoasa a plantelor deoarece acestea suprima factorii patogeni din stratul de sol in care este realizata plantarea/semanarea. De asemenea, microorganismele din clasa Bacillus - ex: Bacillus Thuringiensis spp., Lysinibacillus Sphaericus etc. - sunt antagoniste fata de daunatori, ouale si larvele acestora, suprimandu-le imediat dupa ce colonii de microorganisme benefice au ajuns la un numar suficient (cfu/cm3 de sol) ).

SEEDACTIV.TEQ este un produs special realizat in baza principiilor tehnologiei IMUNO.TEQ si are in compozitia sa:

- Lizina (LYS) C6H14N2O2;
- Arginina (ARG) C6H14N4O2;
- Histidina (HYS ) C6H9N3O2;
- Acid aspartic (ASP ) C4H7NO4;
- Acig glutamic ( GLU) C5H9NO4;
- Alanina (ALA ) C3H7NO2;
- Valina (VAL) C5H11NO2;
- Leucina (LEU) C6H13NO2;
- Izoleucina (IZO) C6H13NO2;
- Metionina (LEU) C5H11NO2S;
- Fenilalanina (PHE) C9H11NO2;
- Triptofan (TRP) C11H12N2O2;
- Prolina (TRP ) C5H9NO2;
- Glicina (GLY) C2H5NO2;
- Serina (SER) C3H7NO3;
- Treonina (THR) C4H9NO3;
- Cisteina (THR) C3H7NO2S;
- Tirozina (TYR ) C9H11NO3;
- Asparagina (ASN ) C4H8N2O3;
- Glutamina ( GLN ) C5H10N2O3;
- acizi humici;
- acizi fulvici;
- enzime vegetale;
- vitamine.

Toate substantele continute in produs sunt obtinute prin hidroliza enzimatica si prin prelucrare mecanica, termica, respectiv tratare pana la obtinerea variantelor superconcentrate de nutrienti sau substante active benefice microflorei, solului si plantelor.
 

Mod de folosire: 

Tratarea semintelor:
Dizolvati continutul unui flacon in 10 litri de apa calduta si inmuiati semintele timp de 24 de ore, apoi plantati.
 

Tratarea plantutelor in rasadnita:
Dizolvati continutul unui flacon in 50 litri de apa si administrati cu ajutorul unei seringi cate 5ml in fiecare rasadnita in parte.
 

Tratarea rasadurilor:
Dizolvati continutul unui flacon in 100 litri de apa si tineti rasadurile cu radacinile inmuiate in solutie 12-24 de ore, dupa care puteti planta in solarii sau in spatii deschise. 

CONTINUT FLACON:

10% AMINOACIZI, din care:
   - 50% L-aminoacizi
   - 10% N
   - 13% P2O5
   - 15% K2O

90% CARBON ORGANIC, din care:
- 56% acizi humici
- 16% acizi fulvici
- 8% K2O.

Temperatura de depozitare: 5-30 grade CelsiusROLUL AMINOACIZILOR:

Alanina:
 are o actiune asupra vitezei de crestere a plantelor si stimuleaza formarea clorofilei. De asemenea, stimuleaza dezvoltarea radacinilor si este aminoacidul primar al sevei.

 

Arginina: este activa in stimularea fotosintezei si intarzie procesul de imbatranire biologica. Are o actiune asupra vitezei proceselor biologice si asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres, etc.

Acidul aspartic: are o actiune asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres. Reprezinta o sursa de azot pentru planta si participa la multe procese metabolice. Aspargina este purtatorul azotului, unul dintre nutrientii cei mai importanti pentru planta.

 

Cisteina: are o actiune asupra reducerii sulfului din planta. Participa la reducerea sulfatului asimilativ in cloroplast.
 

Acidul Glutamic: are o actiune asupra cresterii vegetative de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare. Contribuie la asimilarea azotului anorganic de catre planta. Este un precursor al noilor aminoacizi.
 

Glicina: este unul dintre primii compusi utilizati in sinteza clorofilei (un mijloc de prevenire impotriva clorozei). O actiune cruciala in formarea tesuturilor vegetale. Contribuie la cresterea vegetativa a plantei si are un rol important in procesul de polenizare si fructificare, inlesnind dezvoltarea mugurilor si a frunzelor. Ea este, de asemenea, implicata in sistemele de rezistenta in fata unor situatii contrare.
 

Histidina: este implicata in procesul cresterii vegetative, de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare. Acesta intra in joc intr-un numar mare de procese metabolice: productia de celule, productia de histamina.
 

Izoleucina: are o actiune asupra cresterii vegetative de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare.
 

Leucina: ajuta la regenerarea si repararea celulelor tisulare si regleaza nivelurile de azot din planta.
 

Lizina: este activa in stimularea fotosintezei si intarzie procesul de imbatranire biologica. Are o actiune asupra cresterii vegetative de la inceputul cresterii vegetative pana la recoltare. Ea este, de asemenea, implicata in sistemele de rezistenta in fata unor situatii contrare.
 

Metionina: are o actiune asupra maturitatii fructelor si are un rol important in revitalizarea radacinilor. Actioneaza asupra senescentei frunzelor si florilor si intarzie caderea frunzelor si fructelor. Metionina reprezinta un fitohormon foarte important.
 

Fenilalanina: joaca un rol esential in mecanismele de aparare si in constituirea peretilor si fibrelor. Promoveaza germinarea, cresterea lastarilor si stimuleaza formarea radacinilor.
 

Prolina: are o actiune asupra gestionarii apei pentru culturi si intareste peretii celulari. Are o actiune asupra rezistentei la conditii extreme precum caldura, frig, seceta, salinitate. Favorizeaza rata polenizarii, protejand polenul impotriva vremii nefavorabile sau promovand recuperarea germinarii polenului dupa frig.
 

Serina: are o actiune asupra stimularii fotosintezei, asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres, etc. Are un rol important in echilibrul hormonal din planta. Are o actiune asupra reducerii sulfului.
 

Treonina: are o actiune asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres.
 

Triptofan: are o actiune asupra puterii raspunsului plantei la boli, stres. Este sintetizat mai ales in tulpini si frunze tinere si in seminte in curs de dezvoltare. Efecte principale: cresterea, alungirea celulelor, stimularea apicala a dezvoltarii fructelor, formarea mugurilor, formarea de noi radacini, stimularea sintezei etilenei, inhibarea caderii frunzelor si fructelor.
 

Tirozina: joaca un rol esential in mecanismele de aparare si in constituirea peretilor si fibrelor plantei, actionand asupra puterii raspunsului plantei la stres, boli, etc.
 

Valina: are o actiune asupra vitezei de formare a radacinilor si asupra vitezei de crestere a unei plante. Are, de asemenea, o actiune asupra formarii semintelor. Ea este implicata in sistemele de rezistenta in fata unor situatii contrare.


SEEDACTIV.TEQ face parte din tehnologia IMUNO.TEQ, tehnologie inovativa care are la baza selectarea celor mai eficiente substante biofortifiante si imunostimulatoare pentru toate culturile vegetale.
Produsele care fac parte din tehnologia IMUNO.TEQ se prezinta sub forma de pulberi superconcentrate si sunt 100% hidrosolubile. 
O noutate in domeniu, tehnologia IMUNO.TEQ propune folosirea biofortificantilor imunostimulatori superconcentrati in locul inputurilor agricole clasice, deoarece produsele realizate sub aceasta tehnologie acopera tot spectrul de nevoie pe care la au culturile vegetale.
Dozele reduse / hectar fac produsele IMUNO.TEQ sa fie ergonomice, usor de pastrat si transport, iar termenul de valabilitate al acestora este de 5 ani.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.