Menu
Cosul tau

Biostimulator organic lichid de crestere pentru varza, salata si ceapa, Nutri Green Top, 10 litri, SemPlus

NUTRI GREEN TOP este un fertilizant organic lichid de tip PFC 6, CMC 1 conform regulamentului 1009/2019.
Este un stimulator de creștere pentru varză, ceapă și salată formulat pe bază de azot, fosfor, potasiu și microelemente necesare creșterii, dezvoltării și rodirii. Prin formularea sa, asigură plantelor o creștere și dezvoltare sănătoasă, stimulează procesul de înflorire prevenind carnțele, dezvoltă rădăcina și aparatul foliar și asigură plantelor toți nutrienții necesari obținerii unei producții ridicate și a unor fructe mari și de o calitate superioară și poate fi folosit în agricultura ecologică ca input organic conform Reg. (CE) 848/2018.

 

Modalitatea de aplicare:


Foliar: 3% (300 ml în 10L apă)
Fertigare: 2% (2L în 100L apă)


Depozitare: La loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț (5-25 grade Celsius)
Data producției: vezi pe ambalaj
Valabilitate: 60 de luni, în condiții optime de păstrare
LOT: vezi pe ambalaj
KO total 0,593%
P total <2,3 mg/Kg
Zn 3,48 mg/Kg
Cu <0,9 mg/Kg
Cenușă (450ºC) 47,3%
Azot total <0,16%
Azot amoniacal <0,03%
Azot amoniacal și nitric <0,04%
K total 0,492%
Conținut declarat:
pH (20ºC) 9,2
Densitate (20ºC) 1,009g/cm³
Apă (105ºC) 97,8%
Substanță uscată 2,20%
Materie organică 52,7%

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Ai descoperit o eroare in caracteristicile/descrierea sau fotografia produsului? Anunta-ne, iar noi te premiem! Primesti un cupon de discount in valoare de 3% la urmatoarea comanda! Trimite-ne un mesaj aici.

Caracteristicile produselor prezentate pe mangazinul online sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori, iar Iarmaroc Traditional S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii. Imaginile/videoclipurile prezentate aici, au caracter informativ, pot avea mici diferente fata de produsul oferit spre vanzare si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Aceasta oferta de pret este valabila in limita stocului disponibil, nu reprezinta o promisiune Iarmaroc Traditional S.R.L. si poate fi modificata fara notificari prealabile. Nu exista valoarea minima a comenzii, pentru a fi onorata. Preturile sunt exprimate in RON si contin TVA.