Menu
Cosul tau

Vilmorin

Producător: Vilmorin Model: amia_21001110
Ghivece termoformate din polipropilena de calitate superioara, reutilizabile. Sunt ideale pentru rasaduri sau transplantarea unor plante. Materialul din care sunt confectionate este foarte rezistent la razele ultraviolete ale soarelui. Sunt destul de rigide cu un sistem de drenaj al apei foarte bun...
0,25Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH963
DESCRIERE Planta multianuala care ierneaza in sol de la Vilmorin, Franta. Potrivita, de asemenea, pentru cultivarea pe pervazul unui geam. CUM SE FACE 1. Insamantarea in sere in martie, aprilie sau in aprilie/mai pe rasadnite. Insamntarea in in caperi este posibila un an intreg. 2. Aplic..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH953
DESCRIERE So timpuriu care creeaza tufe laterale multiple de la Vilmorin, Franta. Planta de marime medie. CUM SE FACE 1. Semanatul sub acoperis in martie si aprilie. 2. Sadim rasadul in loc fix si distantare de 50 x 50 cm. 3. Recoltare din august pana in septembrie. SFAT ECOLOGIC V..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH950
DESCRIERE Busuiocul este o planta anuala, usor de cultivat in gradina si pe pervazul unui geam de la Vilmorin, Franta. CUM SE FACE 1. Insamantare in sere in martie, aprilie sau in mai in rasadnite. In incaperi poate fi insamantat un an intreg.  2. Aplicam rarirea 3. Adunam recolt..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH967
DESCRIERE Cresonul este o sursa bogata de vitamine, saruri minerale si zaharuri, potrivindu-se ideal pentru decorarea mesei de Paste. CUM SE FACE 1 In samantarea in incaperi este posibila un an intreg. In gradina se insamanteaza in martie-aprilie. 2. Plantele sut gata de recolta dupa cat..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH966
DESCRIERE Soi de culoare verde inchis, potrivit pentru coacere, inabusire, prajire si umplere de la Vilmorin, Franta. CUM SE FACE 1. Insamantarea in sere in aprilie sau dupa 15 mai in rasadnite. In locul permanent rasadul este plantat de la 15 mai pana la jumatatea lui iunie la distanta de ..
7,00Lei
Seminte bio de fasole pastai soi pitic, 10 grame, vilmorin
Lipsa Stoc
Producător: Vilmorin Model: VLMH956
DESCRIERE Soi pitic, mediu-timpuriu, cu pastai gustoase, galbene de la Vilmorin, Franta. Rezistent la antracnoza. CUM SE FACE 1.Semanat din mai pana la jumatatea lunii iulie direct in sol, la distanta de 4 cm x 20 cm. 2. Recoltare din iulie pana in septembrie SFAT ECOLOGIC VILMORIN ..
7,00Lei
Seminte bio de marar, 5 grame, vilmorin
Lipsa Stoc
Producător: Vilmorin Model: VLMH975
DESCRIERE Marar aromat, poate fi cules verde sau pentru muraturi. CUM SE FACE 1. Insamantare direct in sol din martie pana in august. 2. Aplicam rarirea astfel incat sa pastram distantarea de 3 cm x 20 cm. 3. Recolta din mai pana in septembrie. SFAT ECOLOGIC VILMORIN Frunzele tr..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH951
DESCRIERE Soi tarziu cu pulpa suculenta si cu cantitate mare de zaharuri si caroten. CUM SE FACE 1. Semanat direct in sol in aprilie si mai, in randuri din 30 in 30 cm 2. Aplicam rarirea astfel incat sa se pastreze distanta de 4 x 30 cm 3. Recoltare din august pana in octombrie SFA..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH955
DESCRIERE Soi mediu-timpuriu cu pulpa suculenta, cu contiut ridicat de zaharuri si caroten. CUM SE FACE 1. Insamantarea direct in sol in aprilie si mai, in randuri de 30 cm x 30 cm 2. Aplicam rarirea astfel incat sa pastram distantarea de 4 cm x 30 cm 3. Recolta din august pana in oct..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH980
DESCRIERE Soi cu frunze netede si aromatice, rezistent la ger, poate ierna in sol. CUM SE FACE 1. Insamantare in martie, aprilie, direct in sol, in randuri de 20-30 in 20-30 cm. 2. Aplicam rarirea astfel incat sa pastram distantarea de 10 x 30 cm. 3. Recolta din iulie pana in septembr..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH992
DESCRIERE Soi cu proeminente rosii, sferice si cu pulpa frageda si dulce. CUM SE FACE 1. Insamantare direct in sol din februarie pana in mai, in randuri de 20 x 20 cm. 2. Aplicam rarirea astfel incat sa pastram distantarea de 2 x 20 cm. 3. Recolta din aprilie pana in iulie. SFAT EC..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH970
DESCRIERE Soi care formeaza rozete lejere de frunze purpurii - perfecte pentru decorarea felurilor de mancare. CUM SE FACE 1. Insamnatarea in sere la jumatatea lui februarie pana la jumatatea lui aprilie. Insamantarea in rasadnite in martie si aprilie. 2. In locul permanant rasadul este ..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH972
DESCRIERE Soi care formeaza frunze decorative, verzi, adunate in rozete lejere. CUM SE FACE 1. Insamnatarea in sere la jumatatea lui februarie pana la jumatatea lui aprilie. Insamantarea in rasadnite in martie si aprilie. 2. In locul permanant rasadul este plantat din martie pana in mai,..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH973
DESCRIERE Soi mediu-timpuriu, cu capatani mari de culoare rosiatica si frunze mari. CUM SE FACE 1. Insamantarea in sere la jumatatea lui februarie pana la jumatatea lui aprilie. Insamantarea in rasadnite in martie si aprilie. 2. In locul permanant rasadul este plantat din martie pan..
7,00Lei
Seminte bio de sfecla rosie, 5 grame, vilmorin
Lipsa Stoc
Producător: Vilmorin Model: VLMH954
DESCRIERE Soi perfect pentru cultivarea in scopul obtinerii recoltei de vara si de toamna, precum si pentru depozitarea pe timpul iernii de la Vilmorin, Franta. CUM SE FACE 1. Semanat direct in sol in aprilie pana in iunie. 2. Aplicam rarirea astfel incat sa se pastreze distantarea de 5 ..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH997
DESCRIERE Soi de inaltime medie, cu crestere limitata a vlastarilor, cu pulpa suculenta, de culoare purpurie si avand rezistenta mare la boli. CUM SE FACE 1. Insamnatarea in martie-aprilie in sere. 2. In locul permanant rasadul este plantat dupa 15 mai la distanta de 50 x 50 cm. 3. Re..
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: VLMH999
DESCRIERE Soi inalt, de sol, ideal pentru conserve, avand o pulpa foarte suculenta. CUM SE FACE 1. In samantarea din ianuarie pana in aprilie in sere. 2. In locul permanent in sere rasadul este plantat din februarie pana in mai la distante de 50 x 50 cm, respectiv, in mai, direct in sol...
7,00Lei
Producător: Vilmorin Model: vlmp_471114
Utilizare:Hibrid tip blocky destinat culturilor din camp deschis. Planta:Este creata pentru o productie semi timpurie,se comporta bine in perioade cu ecart mare de temperatura.Planta are un port viguros, frunze cu lob lat care protejeaza fructele de arsita din vara. Fructul:Este un ardei cu pu..
260,00Lei
Producător: Vilmorin Model: vlmp_449318
Utilizare: Se recomanda plantarea in camp deschis. Planta: Hibrid semi precoce cu o perioada de maturizare de 90-110 zile. Este foarte viguroasa, crestere rapida,cu foliaj rezistent, de aceea se recomanda pentru recoltarea de toamna. Frunzele interioare asigura o invelire si protectie buna a infl..
98,00Lei
Afişare 1 - 20 din 25 (2 pagini)